Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vasárnapi koncertek a Film Cafén

Take That - Vasárnapi koncertek a Film Cafén

Decemberben minden vasárnap igazi koncertcsemegékkel várja a Film Café a zene szerelmeseit: a BBC legújabb zenei produkciót tűzi műsorra a csatorna. A kínálatában olyan koncertfilmek kerülnek adásba, mint a Beyoncét bemutató Live at Roseland, a Britney Spears turnéjáról szóló Femme Fatale, vagy a Take That koncertfilmje, a Progress Live.

Elsőként minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, a 16-szoros Grammy győztes Beyoncé koncertje lesz látható, december  2-án este. A film a 4 Intimate Nights with Beyoncé című koncerten készült 2011-ben, a New York-i Roseland Ballroom-ban. Ezt követi december 9-én este Britney Spears hetedik koncertkörútja, a Femme Fatale Tour. Az új dalok mellett Britney pályája legsikeresebb slágereiből is előad néhányat.  A koncertet 2011 augusztusában rögzítették Torontóban.

Take That - Vasárnapi koncertek a Film Cafén

A harmadik vasárnapon a Coldplay rajongóinak kedvez a csatorna. A hétszeres Grammy- és négyszeres MTV-díjas Coldplay  2011-es Glastonburyben adott frenetikus koncertet, ahol a leghíresebb dalaikat adják elő. A klasszikus számok mellett elhangzik egyik újabb daluk is, az Every Teardrop Is a Waterfall. A brit The X Factor című tehetségkutató műsorban feltűnt Leona Lewis  első koncertturnéja, a tündér- és mesevilágot idéző 2010-es The Labyrinth – benne a legendás Bleeding Love, a Run, a Happy és a Better In Time dalokkal – december 23-án este kerül adásba. A  Take That Progress Live koncertfilmje zárja a sort december 30-án. A 15 év után újra ötös fogatként koncertező fiúcsapat a szigetországban rekordokat döntögető turné Manchester-i állomásán rögzítették a 75 perces koncertfilmet.(Forrás: kulturography magazine)

2012. 12. 03. 8:43

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vasárnapi koncertek a Film Cafén cikk képei
Take That - Vasárnapi koncertek a Film CafénTake That - Vasárnapi koncertek a Film Cafén