Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos: ilyet még soha nem csináltam

Ákos - Ákos: ilyet még soha nem csináltam

Énekelt rajzfilmben és színházi produkcióban, írt reklámzenét, rendezett videóklipet, megtöltötte párszor Magyarország legnagyobb fedett stadionjait, albumai pedig arany-, illetve platinalamezzé váltak. Úgyhogy nem árt odafigyelni, ha egy ilyen kaliberű művész azzal áll elő, hogy különös dobásra készül a december 15-i Aréna-koncertjén.

Húsznál is több különálló, így a térhatást szemüveg nélkül is jól érzékeltető, ugyanakkor akár egységes kép megjelenítésére is alkalmas gigantikus LED-elemből gyúrta össze Ákos legújabb színpadképét, melynek alkotóelemei a tervek szerint mind a 32 felcsendülő dal alatt aktívak lesznek. Így például egészen előremutató lesz, hogy a jövőre bemutatásra kerülő Dredd 3D című film részletei peregnek majd a hangulatában a mozihoz passzoló Régi jövő című dal alatt, melynek hamarosan elkészülő klipjét is e szuperprodukció kockái alkotják majd. 

Ákos - Ákos: ilyet még soha nem csináltam

A 2084 lemezbemutató koncerten a teljes névadó nagylemez anyaga elhangzik majd, így nem csak a klipekkel megtámogatott tételek, mint az Előkelő idegen, a Tipikus sztereó vagy a Tengermoraj csendülnek fel, de az összes többi felvétel is a 13 tételből. Ilyet még soha nem csináltam – árulta el az énekes a music.hu-nak, aki combos diszkográfiájából további 19 szerzeményt választott ki, melyek áthangszerelve, ám abszolút felismerhető módon szólalnak majd meg a monstre bulin, ahol Lepés Gábor és Bánfalvi Sándor kísérik a dalszerző-énekest.

Balajti Péter

2012. 12. 10. 23:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos: ilyet még soha nem csináltam cikk képei
Ákos - Ákos: ilyet még soha nem csináltamÁkos - Ákos: ilyet még soha nem csináltam