Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Slash Budapestre jön

slash - Slash Budapestre jön

Túlzás nélkül állítható, hogy Slash a jelenkori rocktörténelem legnagyobb figurája. Gitárosként egyedülálló, de fazonként sem utolsó. Sokan persze a Guns N’ Roses-ból ismerik a cilinderes, nagyhajú, szájában hanyagul tartott cigarettával gitározó főhőst. Pedig ő az, aki a Guns után szép csendben egy olyan zenekart hozott össze, amely még az ikonikussá vált bandánál is jobban hasít. És végre, nekünk is lesz esélyünk minderről személyesen is meggyőződni: az isteni Slash februárban Budapesten lép fel.

A Pecsa Music Hall színpadán Slash és zenekara 2013. február 7-én szántja fel a színpadot. Akik végig késérték pályafutását, pontosan tudják, hogy az elmúlt mintegy 25 évben, amióta a reflektorfényben áll, zsenialitása és zene iránti elkötelezettsége egyetlen pillanatra sem lankadt. Bebizonyította, hogy olyan sikercsapat után is van élet, mint Axel Rose és a Guns N’ Roses. A nevét viselő banda 2010-ben dobta ki első albumát, melyen többek között Ozzy Osbourne, Dave Grohl, Iggy Pop, Kid Rock és Fergie  is vendégszerepelt.

slash - Slash Budapestre jön

Ebben az időszakban találkozott azzal a Myles Kennedy-vel is, aki az idén május 22-én megjelent második albumán énekesként és dalszerzőként is közreműködött.  Az Apocalyptic Love munkálataiban Brent Fitz dobos, Todd Kerns basszusgitáros is részt vett. Számos sikeres együttes, egy Grammy-díj, "videójáték főszerepek", vagy éppen egy saját csillag a hollywoodi Hírességek sétányán: csak néhány mérföldkő a még az ötvenet sem betöltő zenész életéből. Slash végre, 20 év után, újra nálunk ad koncertet.

2012. 12. 12. 15:31

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Slash Budapestre jön cikk képei
slash - Slash Budapestre jönslash - Slash Budapestre jön