Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra összeállt a Nirvana

Nirvana - Újra összeállt a Nirvana

A Nirvana december 12-én újra színpadra állt a New York-i Madison Square Gardenben, a Sandy hurrikán áldozatai megsegítésére rendezett jótékonysági gálán. A 18 éve elhunyt frontember, Kurt Kobain helyét ezúttal a legendás Paul McCartney vette át. Dave Grohl, Krist Novoselic, Pat Smear és az ex-Beatles tag a Cut Me Some Slack című számot jammelte el.

A dal stúdióverziója már elérhető az iTunes-on. A szám Dave Grohl új filmje, a Sound City Movie zenealbumán szerepel majd, de a nagyszabású segélykoncertről kiadandó élő anyagon is rajt lesz.

A frenetikusra sikeredett rendezvényen a Rolling Stones, Bruce Springsteen, a Bon Jovi, a The Who, a Green Day, Alicia Keys is részt vett. Mikor a különleges produkció színpadra lépett, Paul így konferálta fel magukat: „Nemrég pár srác felkért, hogy jammeljek velük. Elmentem, aztán a próba közben megjegyezték, hogy évek óta nem játszottak együtt. Akkor értettem meg, hogy egy Nirvana újjáalakulás kellős közepébe csöppentem…” 

A 12-12-12 elnevezésű show-t több, mint 19 millió amerikai követte végig, és világszerte mintegy 2 milliárd ember látta és hallotta  a Tv, a rádió és az internet segítségével.

2012. 12. 14. 8:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra összeállt a Nirvana cikk képei
Nirvana - Újra összeállt a Nirvana