Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Arénakoncertek a Tankcsapdával

Tankcsapda - Arénakoncertek a Tankcsapdával

Néhány nap, és első önálló Sportaréna koncertjét adja a Tankcsapda. Tavaly egy zártkörű teltházas estén szagolhattak bele Lukács Laciék az ország legnagyobb zárt koncerttermébe, de még a rendhagyó bemelegítés és a 23 éves színpadi rutin után is kellő izgalommal készülnek a december 22-i eseményre.

A koncertet a visszatérő Junkies nyitja, majd őket a klasszikus heavy metal állócsillaga az Ossian követi. A sportarénás bulira, és az egy héttel később esedékes debreceni Főnix csarnokos évzáró koncertre több mint két órás programmal készül a csapat, a látványelemeken kívül számos meglepetés várható a műsorban, ugyanis idén húsz éve, hogy megjelent a „Legjobb méreg” című korong, de az egy hónap alatt platinalemezzé vált „Rockmafia Debrecen” című album legfrissebb klipes dala is biztosan  elhangzik majd.

Tankcsapda - Arénakoncertek a Tankcsapdával


A „Számolj vissza” különlegessége, hogy ez az első olyan Tankcsapda szám, amelyben vendég "énekes” is hallható. A debreceni underground metal körökben ismert Mányák Péterrel felvett közös szerzemény főpróbája is megvolt már, hétvégén a turné szegedi állomásán először láthatta a közönség az ideiglenesen négytagúra bővült debreceni triót. A szegedi koncert ráadásul még egy meglepetést tartogatott. A Tankcsapdára nem jellemző módon egy feldolgozás is a műsorba került, az Európában elismert, népszerű extrém metal zenekar, az Ektomorf egyik dalát adták elő közösen a csapat frontemberével, Farkas Zoltánnal. A főpróba tehát igen zúzósra sikerült, ezzel minden készen áll a legnagyobb év végi Tankcsapda koncertekre.

Tankcsapda koncertek
2012. december 22.
Vendég: Junkies, Ossian

2012. december 29.
Főnix Csarnok
Vendég: Benzin, Omen

www.ticketportal.hu
www.tankcsapda.com

2012. 12. 17. 15:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Arénakoncertek a Tankcsapdával cikk képei
Tankcsapda - Arénakoncertek a TankcsapdávalTankcsapda - Arénakoncertek a Tankcsapdával