Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Draft új klippet forgat

Draft - A Draft új klippet forgat

A Draft együttes bemutatkozása a hazai popvilágban szenzációsra sikerült, hiszen Dombok felett című dalukat még ma is előszeretettel játsszák a klubok és a rádiók.

Amilyen gyorsan sikerült betörni, olyan gyorsasággal készülhet el a Draft első külföldre is szánt videoklipje. A "Palma de O.K." című kislemezükre készítendő klipjük a nemzetközi elvárásoknak megfelelően készül, emiatt akár a legköltségesebb hazai előállítású film címet is kiérdemelheti. Az együttes új dalán a Nigériából érkezett Aaladin énekel duettet Dórival. Az, hogy sikerül-e meghódítani a világot az angol nyelvű dallal, még nem ismert. Mindenesetre a készítő Cebagge cég mindent elkövet a "Palma de O.K." sikeréért.

A Draft debütáló albuma, a Dombok felett áprilisban jelent meg. A Draft stílusa magában hordozza a Trance, a Progressive tánczene, a Breakbeat és a Pop stíluselemeit. Az albumon több slágergyanús szerzemény is található, melyeket különböző előadók énekelnek. A DRAFT állandó énekesén (Dóri) kívül Novák Péter (Kimnowak) és egy hamisítatlan nigériai művész (Aaladin) hangja is hallható.

2002. 06. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Draft új klippet forgat cikk képei
Draft - A Draft új klippet forgat