Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erdőhegyi Brigitta új arca

Erdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigitta új arca

A szőke swing énekesnő tehetsége sokak számára akkor vált nyilvánvalóvá, mikor 2004-ben Sophia Loren fia ifj. Carlo Ponti karmester és Mészáros Andrea hegedűművész esküvőjén énekével szórakoztatta a híres vendégsereget. Azóta több alkalommal is tett kisebb kitérőket más műfajok felé, csak úgy mint három éve, most is a popzenében kirándulgat.

Brigitta 2002. februárjában kapott exkluzív felkérést a boldog békeidők hangulatát tükröző Cotton Club-tól, hogy legyen ő az állandó dívájuk. Brigi elfogadta a lehetőséget, így azóta neve szinte egybeforrt a swing zenével. Most három év után újra új irányt vett és egy vérbeli, modern popslágert készített. A Living in a free world című dalhoz már el is készült a merész, kissé vad videoklip. A dal szerzője Pély Barna, aki most először dolgozott együtt az énekesnővel. A koprodukcióból egy a mai  trendeknek megfelelő sláger született.

Erdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigitta új arca

A szám arról az őrült, pörgős, kaotikus világról szól, melyben most élünk, ezért egy igen mozgalmas képi világú mozit készítettek a dalhoz. A klipben egy Maserati sofőrjeként feltűnik a kétszeres magyar bajnok autóversenyző, Nagy Norbert is.

Az énekesnő legújabb klipjében valóban megmutatta magát. Tény, hogy Brigi nagyon csinos és vonzó nő, de a műfajváltás stílusváltást is hozott. Egy igencsak merész, alig valamit takaró ruhában is látható a klipben. Értem én, hogy ez a pop és majd’ mindenki így csinálja, de Brigi hangja önmagában is nyerő lenne. Bár, tegyük hozzá gyorsan, neki a köldökig kivágott ruha is jól áll.

2012. 12. 26. 9:49

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Erdőhegyi Brigitta új arca cikk képei
Erdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigitta új arca Erdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigitta új arca