Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Janet Jackson jótékonykodik és férjhez megy

Janet Jackson - Janet Jackson jótékonykodik és férjhez megy

Az 1980-as és 1990-es egyik legsikeresebb előadója, Janet Jackson az utóbbi években keveset hallat magáról szakmai munkássága kapcsán, annál inkább ad okot találgatásokra magánélete. Bár való igaz, hogy májusban felreppent a hír, hogy új albumán dolgozik, azóta viszont ezt hivatalosan nem erősítette meg sem Janet, sem a szupersztár menedzsmentje.

A szuperdíva nagylemezt 4 évvel ezelőtt, 2008-ban jelentetett meg utoljára Discipline címmel. Egy évvel később pedig egy válogatásalbummal jelentkezett ugyan, de azóta nem sok említésre méltó történt vele, leszámítva világra szóló lagzijának hírét.

A pletykák szerint mintegy 4,5 milliárd forintnak megfelelő összegből tervezi ugyanis a legifjabb Jackson lány az esküvőjét. Választottjával, a 37 esztendős katari milliárdossal Wissam al Manával 2013. tavaszán kötik össze életüket hivatalosan. Az esküvőre közel 500 vendéget hívnak majd, akiknek minden utazással kapcsolatos költségét is a pár állja. Nászajándékot is a pár ad majd a népes vendégseregnek, fejenként egy egyedi gyártású luxus Rolex karórát kapnak, hogy soha ne felejtsék el a szép eseményt. A menyasszonyt az sem tántorítja el, hogy az arab befektetőnek már van három felesége. Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő kisbabát is szeretne kedvesétől, ám ha ez nem sikerül, akkor bennfentesek szerint a pár örökbe fogad majd egy kisgyereket. Janet nem először áll oltár elé, korábban James DeBarge, Rene Elizondo, Jr. felesége volt. Sokáig a hip-hop mogul, Jermaine Duprivel élt együtt, akivel 2009-ben szakított.

Janet Jackson - Janet Jackson jótékonykodik és férjhez megy

2012-ben Jackson a Nutrisystem diéta szóvivője lett és sokáig úgy volt, hogy elvállalja az amerikai The X Factor mentori székét, ám végül mégsem csatlakozott a show-hoz. Sokkal nemesebb célhoz adta a nevét idén. Alec Baldwin és Kylie Minogue mellett Janet volt a társelnöke a cannes-i filmfesztivál idején tartott, az AIDS elleni küzdelmet szolgáló jótékonysági rendezvény, az amfAR gála társelnöke.

Foto: Gennadi Avramenko/Epsilon/Getty Images

Chris Jackson/Getty Images

2012. 12. 27. 12:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Janet Jackson jótékonykodik és férjhez megy cikk képei
Janet Jackson - Janet Jackson jótékonykodik és férjhez megy Janet Jackson - Janet Jackson jótékonykodik és férjhez megy