Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney új lemezén dolgozik

Britney Spears - Britney új lemezén dolgozik

A szőke énekesnő, aki 2012-ben az amerikai X faktor mentoraként tüsténkedett, rajongói kérdésére válaszolva elárulta tegnap a Twitteren, hogy gőzerővel dolgozik új, nyolcadik stúdióalbumán, mégpedig "isnpiráló producerek” közreműködésével.

A rajongók eredetileg Miss Spears-t arról faggatták, igaz –e Us Weekly magazinban megjelent hír, hogy jövőre kiszáll a tehetségkutató műsorból. Britney nem igazán akart a kérdésekre válaszolni, így készülő nagylemezére terelte a beszélgetést, melyről sokat sejtetően annyit árult el, hogy most minden energiáját a zenéjére fordítja és ebben igazán szuper segítői vannak.

Az elmúlt hónapokban a Baby one more time előadója együtt dolgozott a Black Eyed Peas-ből ismert, jelenleg szóló karrierjét építő  will.i.ammel, a repper Scream & Shout című számán és szerzőtársként több produkcióban is részt vett.

Spears' legutóbbi lemeze, a 2011-es Femme Fatale egyből a  Billboard 200 chart első pozícióján landolt. A korongból megjelenését követő első héten 276,000 példányt adtak el és az amerikai kritikus is meglehetősen pozitívan nyilatkoztak a dalokról. Szakmai szempontból már szinte mindent elért: több mint 146 millió eladott lemezt adott el, van csillaga a Hírességek sétányán és számos  zenetörténeti rekordot is maga mögött tudhat.  Úgy tűnik, az idén harmincegy éves énekesnő kilábalt hosszas maganánéleti válságából és újra rátalát önmagára.

2012. 12. 31. 9:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Diablo 2013. 01. 01. 18:24
Go Britney!
VENDÉG 2013. 09. 09. 16:19
SZUPIII

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney új lemezén dolgozik cikk képei
Britney Spears - Britney új lemezén dolgozik