Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Green Day újra turnézik!

Green Day - A Green Day újra turnézik!

Fantasztikus hírrel örvendeztette meg a Green Day zenekar a rajongókat és az aggódó zenész társakat: Billie Joe Armstrong jól van, és a banda folytatja a korábban félbehagyott turnét.

Tavaly drasztikus lépésre szánta el magát a Green Day: minden fellépését, bizonytalan ideig lemondta. Tették a srácok mindezt azért, mert frontemberük, Billie Joe Armstrong szeptemberben összeomlott és belátta, orvosi segítség nélkül nem tud megszabadulni drogproblémáitól. A zenekar egy emberként áll énekes-gitárosuk mellett, így egyértelmű volt, hogy társuk felépülése a legfontosabb, így úgy határoztak, mindaddig nem állnak színpadra, míg Billie Joe meg nem gyógyul.

Hétfőn. december 31-én kiadott közleményükben bejelentették: Armstrong kezelése véget ért, így még januárban bepótolják mind a 11 lemondott koncerteket. Továbbá megköszönték a rajongók megértését és támogatását és azt a sok szeretetet, amelyet Billie felé küldtek. Ez nagyban segítette őt a gyógyulásban.

„Kedves barátaim! Szeretnék köszönetet mondani mindannyiótoknak azért a hatalmas szeretettét, amelyről folyamatosan biztosítottatok az elmúlt hónapokban” – írta Armstrong közleményében. „Higgyétek el, ez sosem fogom elfelejteni és életem végéig hálás leszek nektek. Napról napra jobban vagyok, így mindenféle hűhó nélkül, a show folytatódik. Már alig vártuk, hogy újra úton legyünk és élőben zenélhessünk. Szenvedélyünk csak egyre erősebb lett és megerősített minket.”

Jó hír továbbá, hogy plusz 10 koncerthelyszínt is megneveztek, ugyanis márciustól folytatja banda a tavaly megjelent lemezük promóciós körútját.

2013. 01. 02. 12:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Green Day újra turnézik! cikk képei
Green Day - A Green Day újra turnézik!