Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ganxstáék 3D-ben nyomják!

Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxstáék 3D-ben nyomják!

Teltház előtt mutatta be Hatalmat a népnek! c. új albuma dalait Ganxsta Zolee és a Kartel az óév végén a Pecsa Music Hall színpadán. A fantasztikus hangulatú bulit több kamerával rögzítették, és a felvételekből 3D-s koncertfilm készül.

A mintegy két órás élő fellépést, sőt már a felkészülést is több kamerával rögzítette egy stáb. A felvételekből 50-60 perces, 3D-s koncertfilmet készítenek, amely Blu-ray formátumban jelenik majd meg várhatóan tavasszal. A zenekar azt sem tartja kizártnak, hogy egy-két alkalommal akár moziban is levetítsék a filmet a rajongóknak. Hiszen a 3D-s technika ma már igen népszerű!

Ganxsta Zolee és a Kartel jelenleg rövid pihenőt tart, de a fiúk hamarosan újra útnak indulnak.
Pár éve hagyomány nálunk, hogy az év első buliján a közönséggel együtt ünnepeljük meg a szülinapomat. Mivel ez idén hétfőre esik, az első koncertünk január 12-én, szombaton lesz a kiskunfélegyházi Rocktárban. A folytatásban szövegeket írunk, és februárban két napra Mezőkövesdre költözünk Lacával, ahol Funkasztikus első lemezét vesszük fel, úgyhogy simán össze lehet majd velünk futni például az egri borozókban. Egyébként pedig a Kartellel soha annyi fellépésünk nem volt, mint mostanában. Idén is folyamatosan járjuk majd az ország klubjait, nyárra pedig már most több fesztiválra kaptunk meghívást, mint tavaly. Azt is fontolgatjuk, hogy próbát teszünk külföldön is, ezért már készülnek az angol nyelvű szövegek is – nyilatkozta Zolee.

2013. 01. 07. 15:37

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ganxstáék 3D-ben nyomják! cikk képei
Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxstáék 3D-ben nyomják!