Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tíz év után új lemezzel jelentkezik David Bowie

David Bowie - Tíz év után új lemezzel jelentkezik David Bowie

David Bowie 2003-as szívműtétje  óta a zenei világtól elvonultan él. Mikor Danny Boyle a londoni olimpia megnyitójára kérte fel, akkor is nemet mondott. Most pedig teljesen váratlanul új dalt adott ki és hamarosan nagylemezzel is megörvendezteti rajongóit.

 

David Bowie terveiről nem lehetett semmit sem hallani, interjút sem adott már egy jó ideje, így igazi meglepetésként jött a vadiúj dal, a Where Are We Now, mely videóját az énekes 66. születésnapján, január 8-án reggel tette fel hivatalos honlapjára. Ezzel egy időben dal az iTunes-ra is felkerült. Oly annyira gyorsan terjedt a szám híre, hogy még aznap első helyen állt az iTunes brit letöltési listáján. Ezen a napon még egy bejelentést tett, mi szerint harmincadik (!) nagylemeze márciusban jelenik majd meg, The Next Day címmel. A korongról egyelőre annyit tudni, hogy 14 számot tartalmaz, a lemez produceri munkálatait Bowie jól bevált segítője, Tony Visconti látta el. Ő volt a zenész segítője Bowie eddigi utolsó, 2003-as Reality albumán is.

„David Bowie az a fajta előadó, aki akkor lép fel és ír dalokat, amikor ő akar" - fogalmazott a zenész sajtósa, ám arról egyelőre senki nem beszél, lesz-e turné az új lemez kapcsán.

2013. 01. 10. 12:05

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tíz év után új lemezzel jelentkezik David Bowie cikk képei
David Bowie - Tíz év után új lemezzel jelentkezik David Bowie