Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos kliptől hangos a mozi

Ákos - Ákos kliptől hangos a mozi

Egyetlen nappal az internetes premier után gigafelületeken pörög Ákos új videója, a Régi jövő. A január 10-étől számtalan moziban hadba állított Dredd 3D című mozi előtt ugyanis az abból mesterien összevágott klipet is levetítik. A díszbemutatón nem csak a music.hu, de a művész és zenekara is jelen volt.

Nem semmi meglepetésre számíthatnak a Dredd 3D-re jegyet váltó rajongók: a joggal 16-os karikát kapó akciómozi előtt Ákos Régi jövő című dalának klipjét is műsorra tűzik a magyar mozikban. A január 10-én mozikba került, térhatású akciómozi jeleneteiből az a Juhász Viktor vágta össze bravúrosan Ákos klipjét, aki többek közt fotósként és koncertfilm-rendezőként is évek óta együtt dolgozik a művésszel.

 

A film forgalmazója január 10-én tartott díszbemutatóján Ákos is megjelent, magával hozva aktuális zenekara két tagját, Lepés Gábort és Bánfalvi Sándort, akik szintén végignézték a platinalemezzé vált 2084 című albumról való dal kétdimenziós klipjét, valamint a térhatású képpel és hanggal is felvértezett, vérgőzös akciófilmet.

 

Az utópisztikus történet a képregényből és Stallone egykori filmjéből ismerős igazságosztó 24 óráját mutatja be, melynek során egy gondolatolvasó gyakornoklánnyal kell rendet tenniük egy hármas gyilkosság helyszínén. Ám mielőtt a gyanúsítottjukat bevinnék, a több száz szintes épület gigacsapdává válik, annak kegyetlen úrnője pedig kiadja a parancsát: a párosnak meg kell halnia. A lassításokkal tűzdelt akciómoziban a főszereplőt az új Star Trekből, A Gyűrűk Urából, a Redből és A Bourne-csapdából is ismert Karl Urban kelti életre, aki mellett a 300-ból és a Terminátor TV-sorozatból ismerős, ám ezúttal a maszkmesterek által elcsúfított Lena Headey és a Shakespeare-i színház (!) világában gyakorlatot szerző, ifjú Olivia Thirlby tűnnek fel.

Balajti Péter

2013. 01. 10. 23:19

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos kliptől hangos a mozi cikk képei
Ákos - Ákos kliptől hangos a mozi