Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Geszti-dalok az Eurovízión

Gringo Sztár - Geszti-dalok az Eurovízión

Geszti Péter összes nevezett dalát beválogatták a legjobb harmincba, így három és fél Geszti-szöveg verseng majd a február 2-án induló Eurovíziós Dalfesztivál előválogató showjában.  Sűrű volt az évvégéje Geszti Péternek. Az X-faktor hajrájában és a Gringo Sztár koncertek közepette még arra is szorított időt, hogy baráti felkérésre dalverseket írjon három előadónak, az Eurovíziós Dalfesztiválra.

 

 

 

 

 

 

Pontosabban három és fél szövegem indul a versenyen, hiszen egy negyedik dal rapbetétjének megírására is felkértek” – mondja Geszti, aki Éliás Gyulának, Fehér Zolinak és Rácz Gergőnek írt teljes dalszövegeket és segített a továbbjutásban. „Gyula barátommal egy megtörtént, elsöprő szerelem történetét írtuk meg egy dalban, míg Fehér Zolinál az volt a cél, hogy egy sikeres „első dal” lendíthesse meg a pályáját. Ez most sikerülni látszik. Rácz Gergővel nem most kezdtük a munkát, z új dal, a "Csak állj mellém!" a szolidaritásról, az odafigyelésről szól” – foglalja össze Geszti az olykor hosszú, kialvatlan éjszakákba nyúló munka eredményét.

Kósza hírek szerint – már megint egy nagy dobásra készül Geszti, egy nemzetközi vonatkozású slágeren munkálkodik, de ez egyelőre még titok...

 

 

 

 

 

 

2013. 01. 11. 19:31

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Geszti-dalok az Eurovízión cikk képei
Gringo Sztár - Geszti-dalok az Eurovízión