Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Timberlake újra töltve!

Justin Timberlake - Justin Timberlake újra töltve!

Justin nagyjából 10 éve meghatározó alakja a popzenének, mégis eddig mindössze 2 albumot jelentetett meg. Úgy döntött 2006-ban, hogy egy időre inkább a filmek világába veti bele magát és azóta nem is vett fel új dalt, inkább csak vendégelőadóként lépett fel pár koncerten. Néhány napja felröppentek a hírek, hogy Timberlake eddig bírta a stúdiózás hiányát, és nekikezdett harmadik nagylemezének munkálataihoz.

Úgy tűnik ez már nem csak pletyka, hanem valóság, hiszen pár napja megjelent az új dal, a Suit & Tie, melyet Justin természetesen hű producer-szerzőtársa, Timbaland közreműködésével készített, és egy rap szóló erejéig Jay-Z  is brillírozik benne. A dal pont azt az ízléses soulos R&B hangzást hozza, melyet Justintól megszoktunk. 

Tegnap Justin nyílt levelet írt rajongóinak, melyben megerősítette a közelgő lemez tényét, és amelyben konkrétumokat is elárult a projektről. A The 20/20 Experience még az idén, nagyjából év vége felé fog megjelenni az RCA Records gondozásában.

Ezt írta:

Ez az év felettébb izgalmas lesz számomra. Mint ahogy már hallottátok – és most is csak megerősíteni tudom – beindítottam a fogaskerekeket, hogy egy óriási 2013-as évet csináljunk.  Még tavaly júniusban nekiláttam a terveim megvalósításának, és az amit most mutatok, az már annak a csodás az utazásnak az eredménye, amit én úgy hívok az imádott muzsikám. Nagyon sok inspirációt hoztam magammal azokból az időkből, amikor lelkileg mélyen voltam. Őszintén bevallom, nem sokat vártam magamtól. Aztán bementem a stúdióba, elkezdtem játszani és énekeli pár dallamot és magamra találtam, és úgy érzem, rátaláltam az utamra. Még soha nem élveztem ennyire a stúdiózást és dalszerzést, mint most. Az új irányt és az új zeneiségemet a The 20/20 Experience néven jegyzem, és még az idén nektek is megmutatom. (A levél eredetije és teljes verziója Justin hivatalos weboldalán olvasható.)

Foto: Getty Images
 

2013. 01. 14. 11:24

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Diablo 2013. 01. 14. 15:02
Az év végén fog megjeleni az album? Tényleg nem sieti el... Hat éves kihagyás után azért többet vártam volna, erősen felejtős a dal.
Vendég 2013. 01. 16. 1:37
szupeeer

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Timberlake újra töltve! cikk képei
Justin Timberlake - Justin Timberlake újra töltve!