Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Igencsak elfoglat manapság Alicia Keys

Alicia Keys - Igencsak elfoglat manapság Alicia Keys

Beyoncé, Katy Perry, Kelly Clarkson, Stevie Wonder és Usher mellett Alicia Keys is fellép azon a nagyszabású partin, melyet Barack Obama újabb elnöki beiktatása alkalmából szerveznek, és amelyre állítólag maga az elnök válogatta össze a fellépőket.

Alicia Keys az egyik legelfoglaltabb énekesnő manapság. Nemrég megjelent új nagylemezének és új filmjének promotálása mellett készül Obama elnöki beiktatására is, valamint a február 3-i Super Bowl döntőn a himnuszt is ő adhatja elő.

Az MTV News Park City-ben kapta mikrofonvégre a napokban a 14-szeres Grammy-díjas énekesnőt, ahol a filmjét népszerűsítette. "Elképesztően izgulok, mindamellett hogy már alig várom. Ez a nap történelmi jelentőségű és azzal, hogy én részt vehetek rajta, egy nagy álmom válik valóra”- mondta Alicia, mikor a riporter arról kérdezte hogy mit érez azzal kapcsolatban hogy a himnuszt fogja énekelni a superbowl döntőn.

Alicia már számos filmben játszott kisebb nagyobb szerepet, most pedig producerként is bemutatkozott. A The Inevitable Defeat of Mister and Pete című új filmje két srácról szól, akinek anyjukat a hatóságok kivonnak a forgalomból egy nyárra. A két magára hagyott belvárosi fiúnak egyedül kell magáról gondoskodnia. Ez a brooklyn-i gettó közepén nem is tűnik olyan egyszerű feladatnak.

Alicia nem csak szép, de elképesztően tehetséges is. Saját nemzedékéből egyike annak a kevés művésznek, aki felkerült a  Billboard Hot 100 „minden idők legsikeresebb Hot 100 előadója” listájára.

2013. 01. 20. 13:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Igencsak elfoglat manapság Alicia Keys cikk képei
Alicia Keys - Igencsak elfoglat manapság Alicia Keys