Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csodás évkezdés, szépséghibával

Listamustra - Csodás évkezdés, szépséghibával

2013 zenei szempontból három nagy visszatéréssel indult. Teljesen váratlanul új dallal rukkolt elő David Bowie és Justin Timberlake, mindketten zseniális újdonsággal jelentkeztek. Ez már korántsem mondható el a Destiny’s Child új felvételéről.

David Bowie múlt kedden, a 66. születésnapján kürtölte világgá, hogy márciusban The Next Day címmel új stúdiólemezt ad ki, közel tíz évvel a legutóbbi, a 2003 szeptemberében megjelent Reality után. A beharangozó szerzemény, a Where Are We Now? még aznap forgalomba került, és a brit lista hatodik helyén debütált. Akár előbbre is végezhetett volna, de aki előrendelte az albumot, ingyen megkapta a zeneszámot, s ezek a példányok értelemszerűen nem számítottak bele a rangsorba. Az angol Bowie legutóbb 1993-ban szerepelt a brit lista tízes mezőnyében a kilencedik helyig jutó Jump They Say című dallal.

Listamustra - Csodás évkezdés, szépséghibával

Az egykori ’N Sync-ben megismert Justin Timberlake eddig két szólólemezt adott ki, 2002-ben a Justified, 2006-ban a FutureSex/LoveSounds címűt. Az előbbiből hétmilliót, az utóbbiból tízmilliót értékesített. A memphisi születésű fiatalember az elmúlt években főleg a filmvásznon aratott. Végre ismét zenél, hétfőtől kapható a Jay-Z közreműködésével készült Suit & Tie című felvétele, amellyel a készülő, harmadik stúdióalbumát vezeti fel.

Visszatért a Destiny’s Child is, méghozzá az utolsó, Beyoncé Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams alkotta felállásban. A texasi lánycsapat 2006-ban Beyoncé szólókarrierje miatt került mellékvágányra. A január végén megjelenő, Love Songs munkacímet viselő slágerválogatás-lemez Nuclear című beharangozó újdonsága azonban csalódás. A Popjustice zenei portál szerint időpocsékolás a meghallgatása… (Új Szó)

Puha József

2013. 01. 20. 16:12

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csodás évkezdés, szépséghibával cikk képei
Listamustra - Csodás évkezdés, szépséghibávalListamustra - Csodás évkezdés, szépséghibával