Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bieber akusztikus lemezt készített

Justin Bieber - Bieber akusztikus lemezt készített

Az ügyeletes tinibálvány, Justin Bieber legújabb, mindeddig 15 milló példányban eladott nagylemezének akusztikus változatával jelentkezik január végén. A Believe Acoustic egészen pontosan január 28-án jelenik meg.

A korongon a 18 éves kanadai sztár az aranylemezes Belive 11 számának akusztikus verzióját találjuk. Köztük van a Boyfriend, az As Long As You Love Me, az All Around The World, vagy a Beauty and a Beat. A lista 3 bónusz dallal is kiegészül, így a Yellow Raincoat, az I Would és a Nothing Like Us is megtalálható a korongon.

„Ez valami olyasmi, amit a rajongóim nagyon szeretni fognak szerintem, - mondta Justin – hiszen az egész karrieremet úgy kezdtem, hogy a youtube-on gitároztam, és minden más kíséret nélkül énekeltem. Ez így sokkal meghittebb hangulatú.”

Bieber jelenleg világkörüli turnén van, mely minden egyes állomásán óriási a felhajtás, szinte kivétel nélkül minden állomáson közel 45 perc alatt fogynak el a jegyek. Az énekest 2012-ben több díjat is nyert: az év előadójává választották az Amerikai Zenei Díjak Los Angeles-i díjátadóján, a Music Television frankfurti európai díjátadó gáláján pedig három trófeát gyűjtött be.

A tervek szerint az amerikai ABC csatorna sorozatot készít Justin tinédzser éveiből. Hogy maga Justin feltűnik-e majd a produkcióban, azt egyelőre nem tudni.
 

2013. 01. 20. 19:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bieber akusztikus lemezt készített cikk képei
Justin Bieber - Bieber akusztikus lemezt készített