Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatért a Fall Out Boy

Fall Out Boy - Visszatért a Fall Out Boy

Az amerikai banda hivatalos Facebook oldalán tette közzé a bejelentést, miszerint újra együtt zenélnek. Egészen pontosan csak visszatérnek, nem újra összeállnak, hiszen fel sem oszlottak és hamarosan új albumot is megjelentetnek.

A Fall Out Boy 2010-ben közölte rajongóival, hogy egy időre visszavonulnak, és idejük nagy részét pihenéssel töltik. Az igazi hithű „Falloutboyosok” kitartottak a pihenő idő alatt is kedvenceik mellett. Három sovány év után február 4-én a banda több posztban adta a nagyvilág tudtára, hogy visszatérnek, és a tervek szerint május 7-én az új nagylemezük is napvilágot lát majd. Az új albumuknak Save Rock and Roll címet adták, és azt is elárulták, hogy az első kislemez dal a My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up) címet viseli, és már elérhető az iTuneson.
Az szünet éveiben a különféle projektekben bukkantak fel. Pete Wentz basszusgiráros  a Black Cards bandával zenélt,  Andy Hurley dobos az Enabler albumán szerepelt, Patrick Stump énekes szólóalbumot csinált Soul Punk címmel.

A srácok úgy tűnik alig várták, hogy újra együtt hasíthassanak a színpadon, mert máris amerikai turnéra indulnak kedvelt régi és vadiúj dalaikkal.

Foto: www.purevolume.com

2013. 02. 05. 10:39

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatért a Fall Out Boy cikk képei
Fall Out Boy - Visszatért a Fall Out Boy