Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Klipet forgatott Mariah Carey az Óz a csodák csodája betétdalához

Mariah Carey - Klipet forgatott Mariah Carey az Óz a csodák csodája betétdalához

A Walt Disney Pictures 2013. márciusában mutatja be világszerte a legendás Óz, a csodák csodája előzményét. A film betétdalát Mariah Carey énekli, aki nemrégiben David LaChapelle rendezővel leforgatta az Almost Home című számhoz a hivatalos videoklipet, melyet február 19-től bárki megnézhet a zenecsatornákon.

Mariah az elmúlt pár évben öt Grammy-díj és 13 stúdióalbum után kis ideig kizárólag magára és a családjára koncentrált. A pár éves pihenő után 2012. augusztus 2-án megjelentetett egy új dalt, a Triumphant (Get 'Em) című nótát, Rick Ross és Meek Mill rapperek közreműködésével. Hamarosan pedig egy mesefilmhez adja csodás hangját. A videóban Mariah Carey mellett az elkészült moziból is láthatunk pár jelenetet összevágva. LaChapelle túl azon, hogy rendezőként jegyzi a klipet, a kislemez fotót is ő készítette, illetve korábban is dolgozott már együtt az énekesnővel, hiszen ő dirigálta a 2011-es Glitter album vezető dalához, a Loverboy-hoz készült klipet is.   

A Disney és az Island Def Jam együtt fogja népszerűsíteni Mariah dalát és filmet, mely utóbbi március 8-án debütál  a mozikban. A történet nem a kalandozók utazásait dolgozza fel, hanem kizárólag csakis Óz-ról fog szólni. A főbb szerepeket pedig James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz és  Michelle Williams játssza. Danny Elfman a forgatókönyvét  Sam Raimi rendező viszi vászonra.

Foto: www.babble.com

2013. 02. 07. 10:41

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Klipet forgatott Mariah Carey az Óz a csodák csodája betétdalához cikk képei
Mariah Carey - Klipet forgatott Mariah Carey az Óz a csodák csodája betétdalához