Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Psy újabb dobásra készül

Psy - Psy újabb dobásra készül

A tavalyi esztendő vitathatatlanul Psy éve volt. A koreai énekes 2012-ben megmutatta a nagyvilágnak, hogyan kell egyik napról a másikra szupersztárrá válni, egyetlen slágerrel. Bár a Gangnam style világméretű őrülete még mindig tart, az előadó menedzsmentje bejelentette: hamarosan jön az újabb, az előzőnél is gigantikusabb Psy őrület.

A koreai énekes az elmúlt év koronázatlan uralkodója volt a könnyűzenében. Nemcsak a fiatal földi halandók váltak függővé, de számos sztárt is megfertőzött a Gangnam style-járvány. Robby Williams, Britney Spears, Heidi Klum, de még a popzene királynője Madonna is járta a Gangnam-stílust.

Koreában már több mint 12 éve tart a Psy imádat, az ottani fanatikusok minden egyes koncerthelyszínt dugig megtöltenek. A nóta egyébként Psy hatodik, Part 1 című albumán jelent meg 2012. július 15-én. A dal és a hozzá tartozó klip valóságos rekorder lett: minden idők legnézettebb K-pop videójává vált 49 nappal a bemutatása után. A video 2012. szeptember 20-án hivatalosan is Guinness-rekorder lett, mint a YouTube történelmének legkedveltebb videója. A dal harmincegy országban vezette az  I Tuines letöltési listát. A Gangnam Style jelenleg abszolút egyeduralkodóként birtokolja a minden idők legtöbbször megtekintett videója címet a YouTube-on.

Ekkora siker után pedig borítékolható a folytatás: Psy menedzsere, Scooter Braun nyugtatta meg az új dalt követelő rajongókat: „Nem kell aggódni, a Gangnam style vége – valami újnak a kezdete: már gőzerővel dolgozik az új koreográfián." Braun arról is biztosította rajongóit, hogy igazán megéri várni az új dalra, mert bombasztikus lesz.

2013. 02. 15. 14:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Psy újabb dobásra készül cikk képei
Psy - Psy újabb dobásra készül