Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bruno Mars Budapestre érkezik

Bruno Mars - Bruno Mars Budapestre érkezik

A honolului születésű énekes-dalszerző-producer-zenész, Bruno Mars Moonshine Jungle elnevezésű turnéja 2013. november 7-én éri el hazánkat. Így a világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekesét végre élőben is hallgathatjuk a Papp László Budapest Sportarénában.

Bruno Mars 2010 nyarán debütált mint előadó, és nem is akárhogyan: minden idők egyik legsikeresebb nemzetközi indulását tudhatja magáénak. Jon Caramanica, a New York Times riportere szerint:: "ő az egyik legsokoldalúbb és legjobb popelőadó, akinek könnyed és soulos hangja van, amit nagyszerűen tud variálni akár több zenei stílusban”.

Debütáló nagylemeze 2010 októberében jelent meg, Doo-Wops & Hooligans címmel, mely több országban vezette a lemezeladási listákat és eddig 6 millió példányban kelt el. Az albumról a Just The Way You Are lett először sláger, majd a Grenade, és mindkét nóta vezette a Billboard Hot 100 listát.

Bruno Mars - Bruno Mars Budapestre érkezik

A 2011-es Grammy-gálán hét jelölést kapott, és meg is nyerte a legjobb férfi popénekes kategóriát, a Just The Way You Are dallal. Népszerűségét tovább növelte az It Will Rain, amely az Alkonyat sorozat Hajnalhasadás epizódjában is felcsendült. Második korongja 2012 decemberében került a lemezboltokba Unorthodox Jukebox címmel és máris 2 millió példányban fogyott.  Ezzel az albummal Mars alkotói szabadságát szeretné megcsillantani. A lemez első kislemeze Locked Out Of Heaven címmel, ami azóta már meghódította az amerikai Billboard Hot 100 listát első helyét is. 

2013. 02. 21. 10:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bruno Mars Budapestre érkezik cikk képei
Bruno Mars - Bruno Mars Budapestre érkezikBruno Mars - Bruno Mars Budapestre érkezik