Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett a One Direction legújabb klipje

One Direction - Megérkezett a One Direction legújabb klipje

A népszerű tini banda kivételesen nemcsak a tini lányok szívét vette ostrom alá, hanem az idősebbekét is. A srácok legújabb klipje ugyanis jótékonysági célokat szolgál.

A kis mozi a One Way Or Another című dalhoz készült, melynek eredetijét az amerikai Blondie rockegyüttes jegyez 1979-ből.  A 1D ezt az életvidám és fülbemászó számot a Red Nose Day és a Comic Relief alapítvány kezdeményezésére dolgozta fel, jótékony célból, ezzel segítve több ezer éhező gyermek sorsát Ghánában.

"A nevetés nemzetközi nyelv, melyet a világ minden pontján megértenek."- Vallja a Red Noses Clowndoctors International szervezetet, mely legfőbb célja segíteni a beteg és mély szegénységben élő, éhező gyermekeken és idős embereken. (A nemzetközi szervezethez a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 2004-ben csatlakozott.)

A zenekar tagjai fiatal koruk ellenére is felelősségteljesen gondolkozva igyekeznek felhívni a figyelmet erre súlyos társadalmi problémára.

A klipet is alacsony költségvetésből, barátokból álló stábbal vették fel, és az így megspórolt pénzt adták oda a Comic Reliefnek. Aki pedig letölti a dalt az iTunes zeneáruházból, szintén e nemes cél eléréséhez járul hozzá, hiszen a szám bevételeit is felajánlották a srácok az éhező és szegény gyerekek megsegítésére. A klip Londonban készült, de a srácok gáhnai látogatásáról is mutat néhány részletet.

A klip most éjszaka került fel a fiúk hivatalos YouTube-csatornájára, miközben ők ünnepeltek, ugyanis megnyerték a Világsiker kategóriáért járó díjat a Brit Awardson.

2013. 02. 21. 13:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

SJSJS 2013. 03. 02. 14:37
SZUPER
SJSJS 2013. 03. 02. 14:37
IGAZ
Vendég 2013. 03. 03. 15:39
:-( :-( :-(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett a One Direction legújabb klipje cikk képei
One Direction - Megérkezett a One Direction legújabb klipje