Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mick Hucknall hamarosan Budapesten lép fel

Simply Red - Mick Hucknall hamarosan Budapesten lép fel

Mick Hucknall, a Simply Red alapítója és énekese márciusban visszatér Budapestre, hogy ismét elbűvölje a zene szerelmeseit. A Simply Red neve Mick becenevéből származik, akit jellegzetes vörös haja miatt hívott mindenki Red-nek. Mick Hucknall több üzleti vállalkozásban is érdekelt, alapítója és társ-tulajdonosa egy rendkívül sikeres reggae labelnek, a Blood and Fire-nak, egy építészeti cégnek, amely főleg köztereket és középületeket tervez és épít.

Közismert tény, hogy sokat és szívesen adományoz, főként hátrányos helyzetű vagy csapás sújtotta emberek vagy őket segítő szervezetek számára. Óriási focirajongó és Manchester United fan. 2012. április 14-én a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjává választották. Ideje nagy részében Szicíliában él, ahol saját borát is forgalmazza Il Cantante (az énekes) márkanév alatt.

Biztosra vehető, hogy  március 25-én a Budapest Aréna közönsége egy nagyon különleges atmoszférájú koncertre számíthat,  amelynek gerincét az október végén megjelent Americal Soul album dalai adják majd.

Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

2013. 02. 21. 15:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Mick fan 2013. 02. 25. 17:59
Rég voltunk koncerten, de emiatt biztosan elmegyünk az Arénába márciusba. Simply Red koncert és Mick Hucknall mindig garancia a legjobb dalokra. Tökéletes példa: http://www.youtube.com/watch?v=PE3g2zeBVQQ
mama 2015. 03. 23. 9:54
Szeretem!mama

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mick Hucknall hamarosan Budapesten lép fel cikk képei
Simply Red - Mick Hucknall hamarosan Budapesten lép fel