Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney nem mindenre válaszolt

Britney Spears - Britney nem mindenre válaszolt

Britney Spears közölte, hogy a közeledő amerikai turnéja elsősorban színpadi show lesz. A szerdán Orlando-ban tartott sajtókonferencián az énekesnő elmondta, hogy jelenleg lázasan próbálják a show elemeit. Ami már biztos, hogy élő állatokat többet nem alkalmaznak a műsorban. Így nem szerepel a showban az a kígyó sem, amely korábban például az MTV Music Awardson már bemutatkozott.

Britney már a jövőbe tekintve elmondta, hogy szeretne minél több albumot elkészíteni (a legújabb, november 5-én jelenik meg), és reméli, hogy ebben barátja, Justin Timberlake is segítségére lesz. Az új albumon egyébként szerepel egy közös felvételük 'What It's Like To Be Me' címmel. 'Ő nagyon elfoglalt, úgyhogy nem szeretném túl sokat zavarni az én anyagommal.' -mondta Britney Justinról. 'De a véleménye nagyon sokat számít nekem. Valójában nem túl sokat szerepel az új lemezemen, de a következőn talán többet tudunk együtt dolgozni.'

A sajtótájékoztató talán legkényesebb kérdésére, hogy szűz-e még Britney, nem válaszolt az énekesnő:'Jöhet a következő kérdés.'- szólt az elutasító válasz.

2001. 10. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney nem mindenre válaszolt cikk képei
Britney Spears - Britney nem mindenre válaszolt