Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber – vesztesből győztes

Justin Bieber - Justin Bieber – vesztesből győztes

Azt már előre tudtuk, hogy az idei Grammynek korántsem lesz akkora utóélete, mint amekkora előélete volt. A szakemberek – talán tudatosan – mellőzték a jelöltlistáról az USA-ban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, négy angol és egy ír énekes alkotta One Direction fiúcsapatot, valamint az amerikai tinik nagy kedvencét, a kanadai Justin Biebert.

Főleg az utóbbi hatalmas felháborodást váltott ki a rajongótáborában, hetekig ez volt a vezető téma az internetes zenei fórumokon.

Justin menedzsmentje viszont gondoskodott arról, hogy a Grammy Awards árnyékában ő legyen a legnagyobb sztár. Észak-Amerikában január 29-én került forgalomba a tavaly júniusban megjelent Believe című stúdiólemezének Believe Acoustic című változata, amely hét szerzemény akusztikus verzióját tartalmazza, a Fall koncertváltozatban hallható rajta, valamint három újdonsággal is kiegészítették: a Yellow Raincoat, az I Would és a Nothing Like Us című dalokkal. A korongból január 29. és február 3. között 211 ezer példány fogyott el az USA-ban, s az albumeladási lista élén debütált. Justin ezzel rekordtartó lett. Ő az amerikai zenetörténet első előadója, aki öt nagylemezzel foglalta el a legmagasabb pozíciót még a 19. születésnapja előtt. Először a 2010-es My World 2.0 című bemutatkozó albumával vezetett négy, majd a 2011-es Never Say Never – The Remixes cíművel egy hétig. Még ugyanebben az évben az Under the Mistletoe című karácsonyi nagylemezével egy, tavaly pedig a Believe cíművel szintén egy hétig uralta a mezőnyt. A lista ötvenhét éves történetében az énekes a kilencedik szereplő, aki négy egymást követő évben felért a csúcsra. (Új Szó)

Puha József

2013. 02. 23. 22:41

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Diablo 2013. 02. 25. 16:41
Tudatosan mellőzték? :) Azért nem hinném hogy ekkora sztár lenne ez a Bieber... A Grammy az egyetlen olyan zenei díjátadó gála, amelyet még komolyan lehet venni! Nem véletlen hogy többen nézik mind az összes díjátadó gálát együttvéve... Szerintem azért mert a minöséget díjazzák!
CICABABA 2013. 03. 05. 12:01
I LVE YOU FOREVER
VENDÉG 2013. 03. 11. 8:00
:) :) :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Bieber – vesztesből győztes cikk képei
Justin Bieber - Justin Bieber – vesztesből győztesJustin Bieber - Justin Bieber – vesztesből győztes