Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C!

Mel C - Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C!

A 90-es évek legsikeresebb lánycsapatából, a Spice Girls-ből mindössze Mel C maradt a könnyűzene világában. Az énekesnő nemcsak hat szólólemezzel büszkélkedhet, de Sir Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperájának arénaturnéjában is kulcsszerepet kapott: Mária Magdolnát alakítja. A világjáró csúcsprodukció koncertfilmje márciusban hazánkba érkezik.

A hihetetlen népszerűségnek örvendő, GirlPowert hirdető Spice Girls komoly marketinggel felépített sikere már a múlté, ugyanakkor az ötösfogat legtehetségesebbje, az egykori Sporty Spice, Melanie Chisholm, azaz Melanie C továbbra is a könnyűzene világában tündököl, Sir Andrew Lloyd Webber 1970-es rockoperája, a Jézus Krisztus Szupersztár 2012-es Aréna turnéjában kapott kiemelkedő szerepet, Mária Magdolnát alakítja, számos kulcsdalt énekelve, s produkcióját díjjal is jutalmazták.

Mel C - Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C!

 

A különleges projekthez külön televíziós tehetségkutatót szerveztek az Egyesült Királyságban, s a 12 fordulós megmérettetés zsűrijében nem csak a világhírű musical-szerző, de Melanie C is helyet foglalt. A versenyt megnyerő Ben Forster kaphatta meg a címszerepet a Jézus Krisztus Szupersztár Aréna turnéján, mely a 2012-es siker után 2013-ban is folytatódik: a csúcsdarabbal többek közt Ausztrália számos városában lép fel a társulat.

Mel C - Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C!

 

Arról ugyan nincs hír, hogy Melanie C-ék a Papp László Sportaréna megtöltését is tervbe vették, ugyanakkor a rajongók mégis láthatják és hallhatják a szuperprodukciót, ráadásul a VIP részlegnél is jobb helyről, mivel a 21. századi újragondolás jegyében tálalt show koncertfilmjének DVD, illetve Blu-Ray változata tavasszal Magyarországon is megjelenik.

 

(Melanie C. fotó: Tristram Kenton)

Balajti Péter

2013. 02. 26. 7:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C! cikk képei
Mel C - Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C!Mel C - Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C!Mel C - Spice Girls-ből ugrott rockoperába Mel C!