Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Now What?! a címe az új Deep Purple lemeznek

Deep Purple - Now What?! a címe az új Deep Purple lemeznek

Minden idők egyik legismertebb (és legelismertebb) rockzenekara a Deep Purple áprilisban új albummal jelentkezik. A 11 dalt tartalmazó korong a NOW What?! címet kapta. A hírek szerint az első ízelítőt márciusban kapjuk egy kislemez formájában, élőben pedig augusztus 3-án Székesfehérváron, a FEZEN fesztivál színpadán hallgathatjuk meg az új dalokat a régi nagy slágerek kíséretében.

Az idén 45. életévébe lépő csapat egy új nagylemezzel ünnepli a jeles évfordulót. Legutóbb 2005-ben jelentetett meg vadiúj zenei anyagot a Purple. A hivatalos oldalon közzétettek szerint március 29-én már meghallgathatjuk az első, felvezető dalt, mely magába foglalja a Perfect Strangers eleganciáját és a Made in Japan vad szabadságát. Az albumot április 26-án adják ki Németországban.

Karrierjük során eddig 18 stúdióalbumot adtak ki, ezeknek több mint fele a slágerlisták élmezőnyét ostromolta. Ezek mellett megszámlálhatatlan koncertlemezt is kiadtak, melyek közül leghíresebb, az 1972-es Made In Japan.

A székesfehérvári koncert pedig garantáltan felejthetetlen lesz, hisz ők mindig meglepik a közönséget. A világ egyik legtöbbet turnézó zenekara címet büszkén viselő formáció a kiszámítható rutint elkerülendő, a jól ismert dallamokat improvizatív, izgalmas zenei betétekkel dobja fel, ezzel pedig minden koncertjüket megismételhetetlen eseménnyé teszik!

2013. 02. 27. 10:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Now What?! a címe az új Deep Purple lemeznek cikk képei
Deep Purple - Now What?! a címe az új Deep Purple lemeznek