Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

OneRepublic: Native … hamarosan!

One Republic - OneRepublic: Native … hamarosan!

Native címmel fog megjelenni az amerikai alternatív rock banda, a OneRepublic harmadik stúdió albuma. A korong először Ausztráliában debütál március 22-én, majd 25-én világszerte elérhető lesz a lemezboltokban. Sokat kellett várni rá, reméljük megérte.

Még 2012. február 4-én adta közzé az első hírt a banda hivatalos Twitter oldalán arról, hogy készül a lemez és ősszel már meg is jelentetik, de a beharangozó dal már áprilisban hallható lesz. Majd elkezdődött a terelés. „Nem sietünk…”, „ …azt akarjuk, hogy a dalszövegek a lehető legjobbak legyenek … „ stb. stb. Ennek aztán az lett az eredménye, hogy a felvezető kislemez, a Feel Again, csak augusztus 27-én jött ki. A srácok az új számmal a Save The Children szervezetet támogatták, hiszen minden egyes letöltésből egy bizonyos összeget átutaltak a csoport számlájára.

One Republic - OneRepublic: Native … hamarosan!

Szeptemberben már látni lehetett, hogy ősszel biztosan nem lesz kézzel fogható a korong. A rajongók csalódottságuknak több fórumon is hangot adtak. Majd idén januárban megérkezett az If I Lose Myself, februárban pedig a What You Wanted, valamint a zenekar kiadott egy közlemény, mely szerint március végére megérkezik a várva várt produktum is.

OneRepublic 2007-ben robbant be a zenepiacra, debütáló lemezükkel, a Dreaming Out Louddal. Ezen a Grammyre jelölt alkotáson kapott helyett az Apologize című világsláger is. A második, Waking Up című album 2009-ben látott napvilágot, három olyan népszerű kislemezzel, mint az All The Right Moves, a Secrets és aGood Life. Idén pedig énekesük, Ryan Tedder Adele 21 című lemezén való munkájáért megkapta az év albumának járó Grammy-díjat.

A Native dallistája:

CountingStars, If I Lose Myself, FeelAgain, What You Wanted,  I Lived, Light It Up, Can't Stop, Au Revoir, Burning Bridges, Something I Need

2013. 03. 05. 13:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

OneRepublic: Native … hamarosan! cikk képei
One Republic - OneRepublic: Native … hamarosan! One Republic - OneRepublic: Native … hamarosan!