Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Diana Krall, Craig David és Marcus Miller is fellép a VeszprémFeszten

Craig David - Diana Krall, Craig David és Marcus Miller is fellép a VeszprémFeszten

Az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő, jubileumi VeszprémFest ismét világsztárok koncertjeit vonultatja fel. Olyan sztárok lépnek fel júliusban, mint Paco Da Lucia és Nigel Kennedy.

A szervezők a legmagasabb minőséget kívánják bemutatni nézőinek, és híven törekvésükhöz, idén is igazán erős felhozatallal kedveskednek a zenekedvelőknek július 16-20-a között.  

 Mindjárt a nyitó napon nem kisebb egyéniség, mint a csodás hangú jazz istennő, Diana Krall lép fel. Aztán jön 17-én egyéni és utánozhatatlan játékstílusáról ismert basszusgitáros, Marcus Miller, aki Miles Davis és Davis Sanborn zenészeként vált világszerte ismertté. Szólóiban zseniálisan hozza a slappelés (a húrok ütés általi megszólaltatása) futamait, illetve emblematikus személyisége teszi hangszerének egyik legkiválóbb muzsikusává.

Millert Paco Da Lucia követi július 18-án. A spanyol gitárművészt nemes egyszerűséggel a  modern flamenco egyik megteremtőjeként jegyzik. A virtuóz hegedülés sztárja, Nigel Kennedy lesz látható és hallható 19-én este. A zárónapon, július 20-án a 18 évesen berobbant ifjú R'n'B sztár, Craig Davidkoncertje zárja a 10. VeszprémFesztet.

2013. 03. 13. 9:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Diana Krall, Craig David és Marcus Miller is fellép a VeszprémFeszten cikk képei
Craig David - Diana Krall, Craig David és Marcus Miller is fellép a VeszprémFeszten