Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent az ex-Westlife tag, Brian McFadden új albuma

Westlife - Megjelent az ex-Westlife tag, Brian McFadden új albuma

Brian McFaddent a Westlife rajongóknak nem kell bemutatni. A szőke énekes 6 éven keresztül erősítette Simon Cowell csapatát, majd 2004-ben úgy döntött otthagyja a bandát és szólókarrierbe kezd. A március elején megjelent The Irish Connection, sorban már a negyedik önálló lemeze.

Brian énekes és dalszövegszerzőként 1990-ben tűnt fel, aztán évekkel később csatlakozott a Westlife-hoz  rajongókat, világhírnevet és tekintélyes vagyont is szerzett. Mikor 2004-ben kivált a csapatból, hogy megvalósítsa egyéni karrierjét, sokan bolondnak gondolták. Ez nem is csoda, hiszen a Westlife-nak 14 folyamatos listavezető slágerük van/volt az Egyesült Királyságban, amivel a harmadik legeredményesebbek az országban. Ezzel a teljesítménnyel olyanokat előztek meg, mint például Elvis vagy a Beatles. Mindezek mellett számos elismerést és díjat is bezsebeltek.
Azonban Brian mégis belevágott és azóta megmutatta a kétkedőknek: szólóban is tud sikereket elérni. Igaz nem olyan zajosakat, mint korábbi társaival, viszont karriere lassan, de biztosan felfelé ível. Még tavaly szeptemberben jelentette be, hogy készül a negyedik korong, mely a The Irish Connection címet kapja. Az albumon két duett is helyet kapott, az egyiket Ronan Keating, a másikat Sinéad O’Connor közreműködésével rögzítettek. A hangfelvételek Sydney-ben és Dublinban készültek.

A The Irish Connection dallistája

  1. 9 Crimes
  2. Dreams
  3. Crazy World(feat. Christy Dignam)
  4. No Frontiers
  5. Only Time
  6. Chocolate
  7. Moondance
  8. Nothing Compares 2 U

2013. 03. 15. 15:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent az ex-Westlife tag, Brian McFadden új albuma cikk képei
Westlife - Megjelent az ex-Westlife tag, Brian McFadden új albuma