Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jay-Z és Justin Timberlake közösen indul turnézni

Justin Timberlake - Jay-Z és Justin Timberlake közösen indul turnézni

Úgy tűnik Justin Timberlake és Jay-Z együttműködése nem ért véget egyetlen dallal. A hip hop mogul először Justin visszatérő, sorban a harmadik szólólemezét felvezető Suit & Tie című kislemezen működött közre. Majd a napokban mindketten hivatalosan is megerősítették, hogy egy közös turnét is bevállalnak.

Justin és Jay-Z együttműködését gyakorlatilag a mega-producernek, Timbalandnak köszönhetik. Timbaland épp Beyonce új albumán dolgozott, a stúdióba pedig Justin is elkísérte, aki szintén tagja volt Tim stábjának.

A két zenész élőben először a februári Grammy-díj átadó ünnepségen adta elő a közös slágert, zajos közönségsiker mellett. Ekkor még óvatosan, bár sokat sejtetően fogalmaztak a jövőt illetően, de többen tudni vélték, hogy a két művész hamarosan egy 11-13 állomásos koncertsorozatra indul.

Justin Timberlake - Jay-Z és Justin Timberlake közösen indul turnézni

A napokban pedig véget vetettek a találgatásoknak: Justin Timberlake és Jay-Z is bejelentette, hogy idén nyáron több alkalommal is együtt lépnek fel, hiszen Legends of the Summer címmel turnén vesznek részt. Vállalkozásuk nem egyedülálló – bár elég ritka – hogy két óriási rajongótáborral rendelkező előadó együtt hódítsa meg az arénákat. Justin egy rádiós beszélgetésben erről így nyilatkozott: „Emlékszem, amikor fiatalabb koromban együtt láttam fellépni Eltont és Billy Joelt. Egymás dalait énekelték.” A példaképek ösztönzően hatottak rájuk és elhatározták, idén formabontó módon örvendezetik meg fanatikusaikat. Pár napja egy újságíró kérdésére Justin elárulta, hogy ez nem csak azt jelenti, hogy felváltva énekelnek, hanem több új, közös dallal is készülnek, melyekből hamarosan újabb ízelítőt adnak.

Justin 20/20 című korongja március 18-én jelenik meg és egy darabig a rajongóknak be kell érni ezzel. Hogy mikor érkezik az ígért  “újabb ízelítő” az egyelőre megtippelni sem lehet, hiszen mindketten elképesztően elfoglaltak. Jay-Z  jelenleg új szólólemezén dolgozik. (Utoljára 2009-ben The Blueprint 3. címmel jelentkezett zenei anyaggal), és szintén sok elfoglaltságot jelent számára Kanye Westtel kiadott duó albuma, a Watch the Throne.

Így csak remélni lehet hogy Justin és Jay zsúfolt programjába belefér még az idén, hogy újabb kislemezt, esetleg egy a Watch the Throne-hoz hasonlatos, közös nagylemezt adnak ki. Szuper az összhang közöttük, ez a Grammy előadásukon is látszott, illetve a nyári Legends turné is bizakodásra ad okot. Reméljük hamarosan igaz lesz: folyt. köv.

Foto: businessinsider.com

2013. 03. 17. 9:18

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Seggarc 2013. 03. 18. 19:09
Nullák mind a ketten

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jay-Z és Justin Timberlake közösen indul turnézni cikk képei
Justin Timberlake - Jay-Z és Justin Timberlake közösen indul turnézni Justin Timberlake - Jay-Z és Justin Timberlake közösen indul turnézni