Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kálloy Molnár Péter a világ legjobb klubjában

Kálloy Molnár Péter - Kálloy Molnár Péter a világ legjobb klubjában

A Lonely Planet 2012-es szavazásán a világ legjobb klubjának kikiáltott A38 hajón lép színpadra a színész-énekes március 29-én, 20 órakor, hogy aktuális albuma, A gyermek énbennem slágereit élőben is bemutassa. A vendégek között ott lesz Palya Bea és Szabó Győző is.

Rendkívüli helyszínen, különleges sztárvendégek kíséretében tart lemezbemutató koncertet Kálloy Molnár Péter. Az A38 hajón március 29-én, 20 órakor kezdődő műsorban nem csak az aktuális album, A gyermek énbennem kulcsdalai csendülnek fel, de az előző két korong, a Pesti álom és A nő után sikerei is. A háromlemeznyi anyagból biztos kézzel válogat a Beugró sztárja, aki mellett feltűnik majd az improvizációs műsorból is ismert Szabó Győző, illetve ott lesz a legutóbbi korong címadójában közreműködő duett-partner, Palya Bea is.

Kálloy Molnár Péter a music.hu-nak elárulta, jó néhány dal újrahangszerelt formában szólal majd meg, melyek megdolgozásában a zseniális fúvós, Fekete Kovács Kornél segédkezett, aki – Hrutka Róbert mellett – szintén tiszteletét teszi az érzelmes, lendületes és fanyar humorú felvételekben gazdag esten.

Balajti Péter

2013. 03. 18. 0:08

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kálloy Molnár Péter a világ legjobb klubjában cikk képei
Kálloy Molnár Péter - Kálloy Molnár Péter a világ legjobb klubjában