Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már hallgatható a Depeche Mode új lemeze

Depeche Mode - Már hallgatható a Depeche Mode új lemeze

Bár a megjelenésre még pár napot várni kell, hiszen hivatalosan március 25-én kerül a hanglemezboltokba a Depeche új nagylemeze, az iTunes zenelejátszóján már meghallgathatók az új dalok.  A Delta Machine minden különösebb felvezetés nélkül került fel az iTunes-ra.

A Delta Machine a tizenharmadik stúdiólemeze lesz az angol elektronikus formációnak. A korongot Santa Barbarán és New Yorkban rögzítették, és producerként Ben Hillier felügyelte a munkákat, a mixeket pedig Flood készítette. Egy limitált szériás deluxe változat is piacra kerül belőle, mely a 13 dal mellett további 4 bónusz tracket és egy 28 oldalas kemény borítós füzetet is tartalmaz, melyhez a fotókat és illusztrációkat Anton Corbijn készítette.  

Depeche Mode - Már hallgatható a Depeche Mode új lemeze

Az album vezető dala, a Heaven digitális verziója már január 31-e óta elérhető, kislemez formátumban pedig február 5-től szerezhetik be az rajongók és ekkortájt látott napvilágot a dalhoz tartozó hivatalos videóklip is. A korongról a szerzemény, Soothe My Soul címmel március 15-én debütált a BBC radio 6-on, Shaun Keaveny műsorában. A zenekar május 4-én pedig elindul, hogy az új számokat egy frenetikus és nagyszabású turné keretein belül népszerűsítse. Az első állomás Tel-Aviv lesz. A csapat összesen 34 koncertet ad 25 európai országban, köztük a milánói San Siro stadionban, a párizsi Stade de France színpadán és a moszkvai Lokomotívban. A Depeche Mode május 15-én játszik Bukarestben a Nemzeti Arénában, Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban május 21-én. Az európai turné a fehéroroszországi Minszkben zárul július 29-én. Ezt követően a turné Észak-Amerikában folytatódik.  

A Delta Machine dallistája:

 Angel

Heaven

Secret to the End

My Little Universe

Slow

Broken

The Child Inside

Soft Touch/Raw Nerve

Should Be Higher

Alone

Soothe My Soul

Goodbye

2013. 03. 19. 9:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már hallgatható a Depeche Mode új lemeze cikk képei
Depeche Mode - Már hallgatható a Depeche Mode új lemeze Depeche Mode - Már hallgatható a Depeche Mode új lemeze