Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paramore jön Budapestre

Paramore - Paramore jön Budapestre

A pop punk jeles képviselője, az amerikai Paramore Budapestre látogat, hogy egy koncert eréig egybe gyűjtse hazai rajongóit.

A június17-i buli helyszínét az április végén nyíló Budapest Park központ adja majd. A 2004-ben alakult emo csapat mindeddig 3 stúdióalbumot hozott össze. Debütáló korongjuk a 2005-ös All We Know is Falling volt. Ez a 2007-ben kiadott Riot! követte, mely platinalemez lett hazájukban, arany pedig Angliában, Írországban, ás Új-Zélandon.  A harmadik korong  2009-ben érkezett, Brand New Eyes címmel, mely kiérdemelte az együttes eddigi, a slágerlistákon legjobban teljesítő albuma címet.

Paramore - Paramore jön Budapestre

Az együttes legújabb kislemeze idén január 22-én mutatkozott be, Now címmel, míg a dalhoz forgatott hivatalos klip február 11-én. A rajongók nagyon várták már, hogy a dal CD-n is megvásárolható legyen. Mi sem mutatja jobban ezt, mint a tény, hogy a kislemez megjelenése napján mind egy szálig elfogyott az Egyesült Királyságban.

Az elmúlt években lavinaként végigsöprő Alkonyat mánia is hozzásegítette a Paramore-t az egyre növekvő népszerűséghez, hiszen két dalt is írtak az ügyeletes vámpír sorozathoz. A Decode című száma volt az Alkonyat című film főcímzenéje. Az I Caught Myself című számuk is szerepelt a filmben.
 

2013. 04. 02. 9:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paramore jön Budapestre cikk képei
Paramore - Paramore jön BudapestreParamore - Paramore jön Budapestre