Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Istennővé változott Beyonce

Beyonce - Istennővé változott Beyonce

A Time magazin nemrégiben a világ 100 legbefolyásosabb hölgye közé választotta a csodás Bey-t, most pedig istennőként pózol a sztár legújabb, Standing on the Sun című dalához készült videóklipjében.

A szuperelfoglalt díva  európai és észak-amerikai turnéjának pihenő idejét kiszanálva a Bahamákon leforgatta a Standing on the Sun dal moziját. A klip valójában a H&M idei nyári kollekciójához és annak reklámkampányához készült. Ez a sokoldalú popcsillag és a svéd divatóriás első közös reklámfilmje, de ismerve kettejük profizmusát és magas elvárásait a végeredményben sem csalódtunk. Az ifjú anyuka elképesztő formában van, és szexis bikiniben énekel és táncol a hófehér tengerparton, egzotikus szépségű táncoslányokkal. A szettek  csodásak,  a dal igazi , hamisítatlan nyári feelinget hoz, a koreográfia ízléses. Bár talán sokszoros platinalemezt nem ez a produktum hoz majd, de felehetően a nyári diszkók kedvenc felvétele lesz. Több szempontból is nyerő választás volt a H&M részéről, hogy Beyonce-t kérte fel a csöppnyi fürdőruhák reklámozására, hiszen vitathatatlanul az egyik legtehetségesebb és legismertebb popénekesnő manapság, másrészt végre egy hús-vér, az átlagos női alkathoz hasonlító vonalak köszönnek vissza a képekről.

Beyonce - Istennővé változott Beyonce

A kampányhoz világszerte használandó fotókat Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette,a videót és a reklámfilmet Jonas Akerlund rendezte. A kampány egy televíziós reklámmal fog indulni, amiben az R&B sztár új dala, a Standing On The Sun debütál. A kollekció május 2-ától lesz elérhető a H&M üzletekben.

2013. 04. 28. 10:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Istennővé változott Beyonce cikk képei
Beyonce - Istennővé változott Beyonce Beyonce - Istennővé változott Beyonce