Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Tankcsapda kapja idén az első Comet-gömböt

Tankcsapda - A Tankcsapda kapja idén az első Comet-gömböt

Immár nyolcadik alkalommal adják át a „Magyar Könnyűzenéért” Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább tíz éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért. Többek között az Anima Sound System, a Neoton Família és Ákos kapták eddig a zenecsatorna elismerését, idén pedig a Tankcsapdának ítélte oda a VIVA szakmai zsűrije a rangos díjat.

Olyan klasszikusok fűződnek a zenekar 1989-es fennállása óta a banda nevéhez, mint például A legjobb méreg, az Egyszerű dal, a Rock & Roll rugója, az Ez az a ház, a Lopott könyvek vagy épp a Mennyország tourist.

"Egy életműdíj nem egyetlen eseményhez, koncerthez vagy lemezhez kapcsolódó elismerés, hanem egy egész "élet" alatt végzett munka és elhivatottság elismerése! Jól eső érzés tudni azt, hogy ennyi ember ilyen régóta tartja fontosnak a Tankcsapdát! A jövőben is azon leszünk, hogy minél többen tudják meg és érezzék azt, miért szereti és tiszteli egymást lassan huszonöt éve a Tankcsapda és közönsége: a rajongók, a barátok, az emberek." – árulta el Lukács Laci, a zenekar frontembere.

A 13. VIVA Comet gálán, június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében, ahol a Tankcsapda is exkluzív, csak erre az alkalomra összeállított mini koncerttel lép majd fel.

2013. 05. 01. 10:39

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Tankcsapda kapja idén az első Comet-gömböt cikk képei
Tankcsapda - A Tankcsapda kapja idén az első Comet-gömböt