Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

2013-ban Zánkán bulizhatunk az EFOTT-on

EFOTT - 2013-ban Zánkán bulizhatunk az EFOTT-on

Balaton, fesztiválcsárda, hangos és akusztikus duplakoncertek, világsztár fellépők, még több sportprogram – néhány kulcsszó az idei EFOTT-hoz.  Alig pár hónap múlva, június 25-én Zánkára költözik a hazai zenészvilág legjava.

„2013-ban egy csárdát is nyitunk az EFOTT-on, ahol kiváló népi muzsikát hallgathatunk, népdalokat és -táncokat tanulhatunk, no és persze hazai ételeket és jobbnál jobb borokat kóstolhatunk. A programokat a Csík Zenekar Kossuth-díjas brácsása, Kunos Tamás állította össze” – árulta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

A fesztiválon idén a Punnany Massif és az Anna and the Barbies ad majd dupla koncertet, ami azt jelenti, hogy a színpados mellett egy csendesebb, intimebb akusztikus verzióban is meghallgathatják őket a fesztiválozók. Kardos-Horváth Janó például három év szünet után itt tér majd vissza a Kaukázussal a nagyközönség elé, Kafkaz nevű formációjával pedig szintén egy csendes-ülős koncertet is ad.

EFOTT - 2013-ban Zánkán bulizhatunk az EFOTT-on

A fesztivál fő pénzügyi partnere, a Budapest Bank egyedülálló tehetségkutató versenyt indít főiskolai és egyetemi zenekarok számára. A május 6-án induló Play Stage nevet viselő pályázat keretében a tíz legtöbb szavazatot begyűjtő együttes fellépési lehetőséget kap a fesztiválon, a győztes csapat pedig egyenesen a nagyszínpadról mutatkozhat be a közönségnek.

A hazai együttesek legjava mellett természetesen idén is lesznek világsztárok, a nagy durranás ezúttal a Faithless (DJ set & Live PA), de Zánkára jön a N.O.H.A, Deniz Koyu és a Kosheen DJs is.

2013. 05. 01. 10:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

2013-ban Zánkán bulizhatunk az EFOTT-on cikk képei
EFOTT - 2013-ban Zánkán bulizhatunk az EFOTT-onEFOTT - 2013-ban Zánkán bulizhatunk az EFOTT-on