Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

ÉTER-fesztivál nem csak egyéjszakás „kaland”

Magna Cum Laude - ÉTER-fesztivál nem csak egyéjszakás „kaland”

Május 16- 19. között Egerben a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban gyűlnek össze a zenészpalánták, hogy megmérettessék magukat a neves zsűri előtt. A csütörtöki napot a MUSIC HUNGARY néven futó zenei szakmai konferenciával nyitják, amelyen a magyar zenei paletta össze közismert személyisége jelenik meg és a magyar zeneélettel kapcsolatos kérdéseket boncolgatják.

Házigazda: Gerendai Károly a Sziget főszervezője, aki a Sziget Szervezői Irodával magára vállalta a konferencia megszervezését. A konferencia után hatalmas ingyenes party veszi kezdetét veszi a Gödör KultKlub-ban, ahol az előző évek díjazottjai is debütálnak.

Több, mint 100 előadó az ÉTER-en!

Tehetségkutatás - Konferencia - Fesztivál feeling...
Közel 150 előadó jelentkezett az idei ÉTER-re, alig másfél hónap leforgása alatt. Közülük 40 zenekar és 15 Dj kap majd lehetőséget arra, hogy megmutassák tudásukat a szakértő zsűri és a nagyérdemű közönség előtt. A megmérettetés nyertesei többek között nem csak a VOLT-, SZIGET-, és BALATON SOUND fesztiválokon, illetve a ZÚZDA Rock Kertben és a CINEMA Rock Cafe-ban jutnak fellépési lehetőséghez, hanem az arra méltók a Club 202 és a Rocktogon színpadát is kipróbálhatják. Egy szerencsés nyertes zenekarnak 5 koncert jár valamely stílusban azonos közismert banda előtt a Club 202-ben, a Rocktogon felajánlása szerint pedig 5 együttes 5 neves zenekar előtt egyszer bizonyíthat. A győztes csapatok egyike pedig INGYEN HD VIDEOKLIP mellett,ott lehet akár az idei HANGFOGLALÁSON is, ahol harcba szállhat az 1.000.000 Ft- értékű díjért.

Belépő:
Napijegy: 1500 Ft
Bérlet: 2500 Ft

Bővebb INFÓ: www.eterfesztival.hu
www.facebook.com/eterfesztival
Jegyek elővételben a helyszínen válthatók.


2013. 05. 05. 12:01

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 07. 07. 6:34
Jó))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

ÉTER-fesztivál nem csak egyéjszakás „kaland” cikk képei
Magna Cum Laude - ÉTER-fesztivál nem csak egyéjszakás „kaland”