Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új dalt mutatott be Lauryn Hill

Lauryn Hill - Új dalt mutatott be Lauryn Hill

A Fugees tagjaként világhírűvé vált énekesnő, Lauryn Hill a napokban új dalt mutatott be, címe: Neurotic Society, mely a Sony gondozásában látott napvilágot. A hírt és a linket az énekesnő hivatalos Tumblr oldalán közölte rajongóival.

Végre valami jót is hallani a Grammy-díjas művész háza tájáról, mert az elmúlt időszakban szinte csak anyagi problémáival kerül a címlapokra, hiszen adóelkerülés miatt akár börtönbe is kerülhet. Azonban úgy tűnik, a sztár összekapta magát és igyekszik rendet teremteni maga körül, ennek legékesebb példája a napokban kiadott új dal. A hírek szerint, melyet a Sony Worldwide Entertaimnenttel  között megállapodás is sejtet, az énekesnő nem áll meg egy nótánál, több új szerzeményen is dolgozik, így hamarosan újra a dalaival lesz tele a sajtó.

Lauryn Hill - Új dalt mutatott be Lauryn Hill

„Imádok közvetlen kapcsolatban lenni a rajongókkal, bár az ideális forgatókönyv szerint nem kellene rohannom, hogy mihamarabb kijöjjek egy új dallal… de ez van - írta a csodás hangú Ms. Hill.Valójában már régóta dolgozom, és nem csak a jelenlegi helyzetem kényszerít erre, mint ahogy azt sokan gondolják,  hanem azért, mert művész vagyok.  Szeretek alkotni, és szükségem van a megfelelő platformra, hogy ezt tegyem” magyarázta.

A legfrissebb pletykák szerint már 6-7 új dal nagyjából el is készült, és 2014-ben akár CD formájában is a kezünkben tarthatjuk. A szerencsések pedig a világ valamely nagyvárosában élőben is hallgathatják a dívát, hiszen elképzelhető az is - bár még hivatalosan nem erősítették meg - hogy turnéra is indul a sztár.

Az új dal, és a soron következők is majd abba a sorba illeszkednek, amelyet a rajongók  az 1998-as The Miseducation of Lauryn Hill című szólóalbumon megkedveltek és amely hangzást már évek óta türelmetlenül várják az énekesnőtől.  A Neurotic Society már május 3-a óta elérhető az iTune-on is. (Foto: www.360nobs.com) 

2013. 05. 07. 9:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új dalt mutatott be Lauryn Hill cikk képei
Lauryn Hill - Új dalt mutatott be Lauryn HillLauryn Hill - Új dalt mutatott be Lauryn Hill