Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Natalie Imbruglia ismét szabad?

Natalie Imbruglia - Natalie Imbruglia ismét szabad?

"Natalie Imbruglia először látszott boldognak azóta, hogy szakított barátjával, Daniel Johns-szal." -adták hírül a külföldi hírügynökségek.

A vonzó ausztrál énekesnő a hétvégén a Glastonbury fesztiválon lépett fel és jól láthatóan átvészelte a fájdalmas szakítás okozta megpróbáltatásokat. Natalie elmondta, hogy rettentően megviselte a válás a Silverchair énekesétől:
"Nem tudom, hogy csak egy rövid időre válunk-e szét, majd az idő eldönti hogyan alakul a sorsunk. Nagyon nehéz úgy élni, hogy egyikünk Ausztráliában, másikunk pedig a Föld másik részén tartózkodik. A döntést közösen hoztuk meg. Szóval jelenleg szabad vagyok, de Daviddel mindig is jó barátok maradunk.

A Silverchair gitárosa előtt Natalie több híres sztárral is járt, többek között kapcsolata volt Lenny Kravitz-cel, David Schimmer-rel és hírbe hozták Robbie Williams-szel is. Imbruglia kiváló koncertet adott a Glastonbury fesztiválon, és feltűnően felszabadult volt:
"Azért vagyok itt, hogy jól érezzem magam. Nem jellemező rám az, mint más hírességekre, hogy bezárkózom a hotelszobámba." - nyilatkozta Natalie Imbruglia

2002. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Natalie Imbruglia ismét szabad? cikk képei
Natalie Imbruglia - Natalie Imbruglia ismét szabad?