Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Selena új dalt dobott piacra

Selena Gomez - Selena új dalt dobott piacra

Az ifjú Disney sztár, úgy tűnik minden szempontból felnőtt. Legalábbis vadiúj klipjének mindenképpen ez az üzenete. A Come & Get It című kislemezhez készült mozit a napokban mutatták be.

Gomez mostanság egy magabiztos, elegáns popdíva szerepében mutatkozik leginkább, aki tudja mit akar, és vannak elképzelései a jövőbeli karrierjét illetően. Az új klip ezt maximálisan alátámasztja, finoman agresszív nőiességgel átitatva, indiai stílusban. A számot Ester Dean (Katy Perry, Beyoncé, Usher)  és a Stargate produkciós csapat tagjai, M.S. Erikson és T.E. Hermansen (Ne-Yo, Rihanna) jegyzik.

Selena Gomez - Selena új dalt dobott piacra

Az énekesnő kénytelen volt a premiert napokkal előrébb hozni a tervezettnél, ugyanis a neten egy ideje elkezdett önálló életet élni egy kalóz verzió. A hivatalos bemutató során Miss Gomez arra kérte rajongóit, hogy Ryan Seacrest hivatalos oldalán hallgassák meg a dalt, ennek következtében a weboldal a nagy érdeklődés miatt összeomlott.  A Come & Get It egyébiránt a felvezető slágere Selena nyáron megjelenő, soron következő nagylemezének. Korábban három korongot adott már ki, 2009-ben a Kiss and Tell debütált, majd ezt  2010-ben A Year Without Rain, 2011-ben a When the Sun Goes Down követte.

Selena manapság igencsak elégedett lehet, hiszen énekesként, színésznőként és legújabban tervezőként is jegyzik. A mindössze 20 esztendős hölgyet kérte fel ugyanis az Adidas, hogy népszerűsítse a márkát, így hamarosan ő köszön vissza a NEO termékcsalád plakátjairól. Sőt, nemcsak az arcát adta a termékekhez, hanem tervezőként is beszállt a csapatba. Az új kollekció szexi és sportos, és nagyon lendületes, élénk, vidám színekkel csábítja majd vásárlásra trendi csajokat.

2013. 05. 08. 16:48

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 05. 27. 7:02
Tetszik))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Selena új dalt dobott piacra cikk képei
Selena Gomez - Selena új dalt dobott piacraSelena Gomez - Selena új dalt dobott piacra