Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elvesztette IMAX-szüzességét Nika

Nika - Elvesztette IMAX-szüzességét Nika

A The Voice tehetségkutatóból is ismert Veres Mónika megadta a módját, s valódi látványfilmmel fedezte fel az élményt, amit Magyarország legnagyobb mozivászna kínál. Nikával a Sötétségben – Star Trek díszbemutatója után a filmről és a nyárra várható új daláról beszélgettünk.

Kedvesével, Tóth Ádámmal érkezett a hivatalosan csak május 16-ától látható Sötétségben – Star Trek című szuperprodukció díszbemutatójára Nika, azaz a The Voice tehetségkutatóból is ismert Veres Mónika, aki a music.hu-nak elárulta: most járt először IMAX moziban.

–Régóta szerettem volna átélni, mire képes Magyarország legnagyobb mozivászna. Sajnos annak idején az Avatarról lemaradtam, s eltökéltem, hogy mindenképpen valami igazán látványos filmmel fedezem majd fel ezt az élményt. Nos, a Sötétségben – Star Trek remek választásnak bizonyult, mert, bár a 2009-es mozifilm történet szempontjából jobban bejött, ennek a 3D-s látványvilága és az olykor székből kiugrasztó hangeffektusai egyértelműen ütősebbre sikerültek. Más kérdés, hogy a különféle hanghatások mellett nem nagyon tudott érvényesülni a filmzene – árulta el az énekesnő. Tény, hogy J.J. Abrams házi zeneszerzője, az Oscar-díjas Michael Giacchino dallamai igazán csak az érzelmes részeknél kaptak teret, abból pedig nem volt túl sok a 132 perces film során.

Nika - Elvesztette IMAX-szüzességét Nika

A kérdés persze ezek után adott: vajon Veres Mónika mikor fog saját dallal érvényesülni?

– Szabó Zé és csapata írtak egy igazi elektronikus hangzású, ugyanakkor nagy ívű szerzeményt, ami várhatóan nyáron már hallható lesz a fellépéseimen, sőt, talán klip is készül hozzá. A címe egyelőre maradjon meglepetés, azt viszont megígérhetem, hogy elsők között a music.hu olvasói értesülhetnek majd róla – zárta szavait az énekesnő.

Balajti Péter

2013. 05. 14. 0:02

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elvesztette IMAX-szüzességét Nika cikk képei
Nika - Elvesztette IMAX-szüzességét NikaNika - Elvesztette IMAX-szüzességét NikaNika - Elvesztette IMAX-szüzességét Nika