Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ajándék koncert gyermeknapra a The Voice mesterétől

Malek Andrea - Ajándék koncert gyermeknapra a The Voice mesterétől

Ausztriában és Magyarországon egyaránt ismert és sikeres a 2012-es The Voice – Magyarország hangja egyetlen női zsűritagja, Malek Andrea. A művésznő május 26-án, gyermeknapon a műsorból ismert tanítványaival közösen lép fel, s ad ingyenes koncertet. Kattints a részletekért!

Egy ország szerette meg a Szomszédok című teleregény mellékszereplőjeként Malek Andreát, aki olyan musicelekben kápráztatta el a színházba járó közönséget, mint A nyomorultak, az Evita, a Chicago vagy a Macskák. 1991-ben Az év musicalénekese kategóriában kapott eMeRTon-díjat, egy évvel később pedig a Sakkban nyújtott alakítását díjazták Thália-díjjal, a tévé pedig 2012-ben ismét reflektorfénybe emelte az Ausztriában élő és ott is dolgozó előadót. A The Voice – Magyarország hangja tehetségkutató zsűrijének egyetlen hölgytagja csapatából többek közt olyan fiatalokat ismerhettünk meg, mint Schwartz Dávid, illetve a produkció harmadik helyezettje, Nádor Dávid.

Malek Andrea május 26-án, gyermeknap alkalmából a Gyermekmentő Szolgálat Gyermekszínpadán ad ingyenesen látogatható koncertet Budapesten, a Városligetben. Az egyelőre meglepetés, hogy milyen dalokkal készül az énekesnő, ahogy azt is titok fedi, kik lesznek a vendégei a népszerű tehetségkutatóból, ám 17 óra 50 perctől minden kiderül majd!

Balajti Péter

2013. 05. 25. 20:53

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ajándék koncert gyermeknapra a The Voice mesterétől cikk képei
Malek Andrea - Ajándék koncert gyermeknapra a The Voice mesterétől