Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Miley búcsút intett ártatlanságának

Miley Cyrus - Miley búcsút intett ártatlanságának

Miley Cyrus 2006-ban robbant be a köztudatba, akkor még szinte kislányként. Bájos, szerelmes dalaiért, egyszerű klipjeiért megőrültek a tinik. A szülői szigornak köszönhetően pedig sosem volt igazán rosszkislány, nem keveredett balhékba, az újságok sem cikkeztek róla botrányos dolgokat. Azóta eltelt néhány év és sok minden megváltozott.

Miley búcsút intett ártatlanságának

Az énekesnő már menyasszony és az egész élete fenekestül felfordult. Nemcsak zenei stílust váltott, de személyisége és ez által külseje is átalakult. Rockosabb, keményebb hangzású dalai születnek mostanában, és ugyanez a stílus jelent meg a vizualitásban is. Eltűnt a jókislány, helyét pedig egy igazi vadmacska vette át. A balerinacipőt felváltotta a Martens bakancs, a laza farmert és fodros ruhát pedig a forrórövidnadrág és a sokat sejtető haspóló. Fekete füstös szemek, élénkpiros száj, így fest most Miley Cyrus.

A napokban jelent meg új klipje, mely a We can’t stop című számához készült. A dal arról szól, hogy bármit megtehetünk, csak a buli és az élvezet számít, soha sincs megállás. A klip pedig pontosan ezt a bohém életmódot tükrözni olykor megdöbbentő és sokkoló módon. Mire is gondolok? Például az állandó grimaszokra, vagy az indokolatlan vicsorgásra. Nem elhanyagolható az öltözék sem, cipője vetekszik Lady Gaga egykori extrém választásaival. Nyelvnyújtogatás, elfenekelés, kitömött állatok, erősen túlfűtött jelenetek, ebben a klipben aztán van minden. Persze a változatosság gyönyörködtet, legalábbis akkor, ha eredeti, de talán rá túlságosan is hatott Nicki Minaj és Lady Gaga. Többször hangoztatta már, hogy most érzi igazán jól magát a bőrében, nem bánta meg a tüsis szőke hajat, vagy a tetkókat, már csak azért sem, mert kedvesének, Chrisnek is tetszik az új Miley. Azzal kapcsolatban, hogy mi okozta ezt a nagy fordulatot, csak találgatni lehet: esetleg vőlegényének szeretett volna imponálni az új stílussal, talán egyszerűen csak felnőtt nő lett a kislányból, vagy ellenkezőleg, épp most éli lázadó korszakát. Akármi is legyen a háttérben, el kell ismerni ütős szám lett, és bár rajongóit is sokkolta ezzel a furcsa videóval, nem pártoltak el mellőle: egy hét alatt már 31 millióan töltötték le. Néhány hónap múlva megjelenik új albuma, a fanok pedig kíváncsian várják milyen meglepetéseket tartogat még az énekesnő.

Foto: V Magazine

Patri

2013. 06. 26. 16:18

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Miley búcsút intett ártatlanságának cikk képei
Miley Cyrus - Miley búcsút intett ártatlanságának