Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber újabb kalandjai

Justin Bieber - Justin Bieber újabb kalandjai

Justin Bieber újabban nem csak zenei karrierjével, de brazil sorozatokat meghazudtoló szerelmi huzavonájával is korbácsolja a kedélyeket. Újabb fejezetéhez ért ugyanis az ügyeletes tinibálvány és Selena Gomez szappanoperája. A legfrissebb pletykák szerint a párocska újra együtt jár. 

Azzal már korábban tele volt minden pletykalap, hogy a fiatalok együtt ünnepelték a Függetlenség napját, de akkor még sok szkeptikus szerkesztő csak egyszeri randinak titulálta az eseményt. Justin viszont twittelt egy közös fotót, amely már kétségtelen jelét adta annak, hogy ők ketten egy pár. A sztárpár barátai nagyon örülnek a kibékülésnek, mert szerintük a mostanában színésznőként is egyre aktívabb Selena kifejezetten jó hatással van a kisfiús csínyekben jeleskedő Justinra, aki az extrémebb kihívásokat sem veti meg. Nemrégiben adta közzé, miszerint menedzserével, Scooter Braunnal közösen beneveztek egy űrsétára. A hírt Sir Richard Branson, a SpaceShipTwo nevű légi járművet közlekedtető Virgin Galactic űrlégitársaság vezére is megerősítette.  

A felkészítést követően legkorábban idén karácsonykor indulhatnak el az első járatok, melyek turistákat utaztatnak a világűrbe. Egy járattal hatan utazhatnak majd a két és fél órás kalandra több mint 100 ezer méterre a Földtől. A luxusutazás mintegy 250 ezer dollárjába (közel 56 millió forint) kerül majd Biebernek, aki elképzelhető hogy együtt repül majd Brad Pittel és Angelina Jolie-val, vagy épp  Ashton Kutcherrel, hiszen ők is a várólistán vannak.

foto: www.people.com

2013. 07. 15. 14:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

anyád justin 2013. 09. 04. 14:25
fuck of ustin buzyy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Bieber újabb kalandjai cikk képei
Justin Bieber - Justin Bieber újabb kalandjai