Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kings of Leon-nagylemez hamarosan!

Kings of Leon - Kings of Leon-nagylemez hamarosan!

A három testvérből és egy unokatestvérből álló rock banda soron következő hatodik sorlemeze, a Mechanical Bull szeptember 23-án kerül a boltokba. Hogy a várakozás kellemesen teljen, tegnap bemutatták a korongot felvezetni hivatott kislemezt, a Supersoakert.

A banda nashville-i stúdiójában rögzített album, így a most bemutatott dal producere is Angelo Petraglia volt. Ha a többi nóta is hasonló lesz, akkor az alábbiakra számíthatnak a rajongók: közel négy perces húrszaggatós gitárszólók, érdes vokállal tűzdelve.  A frontember Caleb Followill, szerint mindenkinek vagy egy titka, amelyet még soha nem mondott el senkinek. A dal erről a sztoriról szól.

Kings of Leon - Kings of Leon-nagylemez hamarosan!

A Kings of Leon egy három testvérből és egy unokatestvérből álló elismert rock banda a Tennessee állambeli Mt. Juliet-ből, stílusuk valahol a Southern rock és a klasszikus blues közt helyezkedik el. A banda neve Nathan, Caleb és Jared apjának és nagyapjának nevéből ered, ugyanis mindkettőt Leon-nak hívták.

A Youth and Young Manhood című, 2003-ban megjelent albumuk volt az első, amely hamar ismert lett és ismertté tette a srácokat, főleg az USA-n kívül, de ez köszönhető annak is, hogy népszerű bandák, mint a The Strokes és a U2  meghívta őket turnéjukra, ahol előzenekarként léphettek színpadra.

A hamarosan megjelenő Mechanical Bull-t megelőző, 2010-es Come Around Sundown album közel 729,000 darabos eladást produkált,  míg a 2008-as, Only By The Night nagylemezből mindeddig  2.3 millió példány fogyott. A banda a Use Somebody korongért 2010-ben nyert egy Grammy –díjat, az év albuma kategóriában. A Kings of Leon a közelmúltban turnéra indult, Amerikában kezdtek, jelenleg Európában adnak koncerteket.

2013. 07. 18. 10:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kings of Leon-nagylemez hamarosan! cikk képei
Kings of Leon - Kings of Leon-nagylemez hamarosan!Kings of Leon - Kings of Leon-nagylemez hamarosan!