Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb Jonas-klip érkezett

Jonas Brothers - Újabb Jonas-klip érkezett

Bár az újra együtt zenélő Jonas Brothers soron következő nagylemezére még várni kell, a srácok folyamatosan jelentetik meg a korong dalait. A múlt hónapban kijött második, First Time című opuszt, melyhez készült hivatalos videoklipet a napokban mutatták be.

Kisebb kihagyás után, a rajongóik legnagyobb örömére tavasszal újra összeállt a Jonas Brothers, azaz Kevin, Joe és Nick Jonas. Gőzerővel neki is láttak ötödik stúdióalbumuk munkálatainak. Áprilisban debütált az első vadiúj dal, Pom Pom címmel. A srácok júniusban úgy döntöttek, hogy megjelentetik a második kislemezt is, melynek a First Time címet adták, mely megjelenése után egyből sikerre ítéltetett, köszönhetően a fülbemászó dallamának. A nótához készült videó a napokban látott napvilágot. Az alkotás legelőször a Clear Channel rádióállomás weboldalára került fel. A srácok a 2013-as Mis USA szépségkirálynő választás sztárfellépői voltak és a klip végigköveti  főpróba eseményeit egészen a műsor élő fellépéséig.

Jonas Brothers - Újabb Jonas-klip érkezett

A srácok igencsak elfoglaltak mostanság: jelenleg észak-amerikai nyári turnéjukon vannak, ami július 10-én indult Chicagóban és augusztus 16-án ér véget Los Angelesben. Az ötödik album előreláthatólag idén ősszel kerül majd a lemezboltokba, V (Five) címmel.

2013. 07. 18. 17:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb Jonas-klip érkezett cikk képei
Jonas Brothers - Újabb Jonas-klip érkezett Jonas Brothers - Újabb Jonas-klip érkezett