Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Botrányos George Michael új klipje!

George Michael - Botrányos George Michael új klipje!

George Michael a héten megjelenő új klipje ismét botrányosra sikeredett: a felvételeken az énekes az angol miniszterelnök feleségével, Cherie Blairrel imitál szexuális aktust. Maga Tony Blair is megjelenik a klipben, s az ő jelenetéből könnyen keveredhet politikai botrány is.

A héten megjelenő Shoot The Dog című számhoz készített videóban az amúgy nyíltan homoszexuális énekes egy szál leopárdmintás tangában Cherie Blairt, az angol miniszterelnök feleségét cserkészi be. Egy jelenetben pedig maga Tony Blair is megjelenik - George W. Bush békés pudliként vezeti pórázon.
Michael elmondta, hogy aggódik az Egyesült Államok és Nagy-Britannia között egyre szorosabbra fűződő viszony miatt. Szerinte ugyanis a két ország közeledése ahhoz vezetett, hogy mostanra a szigetország is veszélyes hely lett, s magával az amerikai külpolitikával sem ért egyet, amelyhez azonban automatikusan alkalmazkodik hazája is. Mint mondja, sírt, amikor hallotta a szeptember 11-i események hírét, de mélységesen lesújtotta a két ország hozzáállása a bosszúhoz.

\"Megpróbáltak lebeszélni róla, mondván, a kormány közeli rádiók nem fogják játszani. Nem érdekel. Lehet, hogy leírnak, lehet hogy végül a mocsokban landolok. Csak azt remélem, az emberek végre elkezdenek vitatkozni az ügyről, mert soha még ennyire nem volt fontos, hogy végre beszéljünk róla.\"
George Michaelt a Freeek című klipjében pórázon vezetett nők miatt még csak hímsovinizmussal vádolták meg, új klipje azonban perek sokaságához vezethet.

Pet

2002. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2002. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Botrányos George Michael új klipje! cikk képei
George Michael - Botrányos George Michael új klipje!