Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vissza a gyökerekhez és a sikerekhez

Robbie Williams - Vissza a gyökerekhez és a sikerekhez

Robbie Williams tavaly novemberben kiadott Take the Crown című nagylemezének sikere mára javarészt lecsengett, az énekes mégis a slágerlisták élvonalában tanyázik. De nem saját dallal, hanem Dizzee Rascal angol rapper készülő, The Fifth című ötödik stúdióalbumának beharangozója, a Goin’ Crazy című szerzemény közreműködőjeként.

Robbie múlt szerdán Bécsben lépett fel a Take the Crown turnéján. A nagylemezzel gyengébben teljesít, mint a korábbiakkal, a brit piacon eddig 445 ezer példány fogyott el belőle. Az előző, a 2009-es Reality Killed the Video Star forgalma a szigetországban átlépte az egymilliós határt.

Az angol énekes a héten megosztotta terveit a közönséggel. Újabb swingalbumon dolgozik, a hatalmas sikerű, 2001-es Swing When You’re Winning folytatásán, amely a tervek szerint jövő tavasszal jelenik meg. A lemezen új szerzemények és régi slágerek átdolgozásai kapnak helyet. Újra együtt van korábbi producerével, Guy Chambersszel, akivel az első öt stúdióalbumán dolgozott, utoljára a 2002-es Escapologyn.

Robbie Williams - Vissza a gyökerekhez és a sikerekhez

Robbie tervei nagy visszhangot váltottak ki – különösen odahaza. Sokak szerint ezzel dugába dőlhet a Take That tervezett, 2014-es visszatérése. Robbie a 2010-es Progress című nagylemezen és az azt követő koncertsorozaton csatlakozott újra a társaihoz. A további együttműködéstől nem zárkózik el, az együttesnek viszont jövőre vagy nélküle kell visszatérnie, vagy jó néhány hónappal elhalasztja. (Új Szó)

Puha József

2013. 07. 22. 21:57

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vissza a gyökerekhez és a sikerekhez cikk képei
Robbie Williams - Vissza a gyökerekhez és a sikerekhezRobbie Williams - Vissza a gyökerekhez és a sikerekhez